TYÖTÄ-karnevaalit tulee taas – tule tutustumaan työnantajiin!

Joensuun Areenalla järjestetään perjantaina 3.11.2023 kello 12–16 TYÖTÄ-karnevaalit. Kyseessä on rennonletkeä rekrytointitapahtuma, jossa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat toisiaan matalalla kynnyksellä ja hyvällä fiiliksellä.

TYÖTÄ-karnevaalit on oiva tilaisuus tutustua alueen työnantajiin. Tarjolla on runsaasti eri alojen avoimia työpaikkoja. Kyseessä on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma. Nyt siis kaikki joukolla mukaan! Paikalle voit tulla verkostoitumaan tai tutustumaan alueen työnantajiin ja koulutusvaihtoehtoihin.

Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Työnhaun merkeissä liikkuvan kannattaa varata mukaan CV.

Ja mikäli kaipaat sparrausta CV:n tai työhaastatteluiden kanssa, TYÖTÄ-karnevaaleilla järjestetään myös Kauppakamarin koulutus- ja työvaliokunnan pitämä CV-klinikka, jossa on tarjolla osaavaa apua.

Tapahtumaa juontaa viime vuoden tapaan näyttelijä Ismo Apell.

Yrityksiä on tapahtumaan ilmoittautunut jo kivasti, ja lisätietoa tapahtuman tarjonnasta löydät tapahtuman verkkosivuilta.

Järjestäjät:

Tapahtuman järjestävät tänä vuonna yhteistyössä Luotsi Joensuu, Osaava rekrytointi – Uudistuva työ -projekti, Topakka-hanke sekä YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke.