Asenne-Kampuskierros polkaisi projektin käytiin hienosti

Teksti: Marjut Helvelahti, yrittäjyyden lehtori, Riveria

Olipa mahtavat kaksi päivää Asenne kampuskierroksella – ISO KIITOS kaikille!

Koko tiimi Outokummussa.

Asenne-tiimi on vieläkin ihan liekeissä kahdesta mahtavasta päivästä, kun sai nähdä, miten Hatsolo ja Raffihaaste –pojat saivat opiskelijat ja muutamat opettajatkin innostumaan.

Joensuussa Otsolassa oli mielestäni iloisin ja osallistuvin meininki ja Sote G -talolla tosiaan herättiin aamusta pikkuhiljaa kohti päivän Joensuun Tiedepuiston Sparkissa oli väkeä vähiten, mutta kaikki tempautuivat mukaan.

Kuten toimialajohtaja Jari Jolkkonen aavisteli, Lieksassa lähdettiin heti aamusta mukaan niin, että Hatsolokin nauroi kesken esityksen. Lounaalla saimme hyvää palautetta ja liiketoiminnan opettajat sanoivat, että seuraava tunti alkaa kysymyksellä: ”Kuka on paras? ja vastauksen tiedätte.” Outokummussa oltiin sitten ihan liekeissä, niin että ilo riitti klo 16.00 asti eli peräti 2h.

Asenne-projektin kampuskierros tavoitti kahden päivän ja kuuden tilaisuuden aikana noin 1500 opiskelijaa.

Elokuun haaste on:

Ensi askeleen ottaminen kohti omaa unelmaa, tavoitetta.

Kaksi opiskelijaryhmää otti erityisesti ”ensi askel” haasteen vastaan ja heitä seurataan. Lisäksi yksittäisiä opiskelijoita kertoi julkisesti luku- , opiskelu-, matka- tai musiikkihaasteestaan jne. yhteensä noin 20.

Lukuhaasteen opiskelijat saavat Hatsololta kirjan. Muutama opettaja otti haasteen vastaan ja Lieksassa suurin osa opettajista.

Huippua! Tästä se lähtee Asenne projekti nousuun.

Alla muutama kuva ja teemme Asenne-tiimin kanssa vielä koosteen ja kirjaamme uudet ideat ja ehdotukset Asenne – projektin eteenpäin viemiseen koko henkilökunnallekin.

Asenne-projektin kampuskierroksen esityksestä tulee myöhemmin video sisäiseen käyttöön.