E-SPORTS tapahtuma 10.11.2022 Joensuun Urheilutalolla!

Kaikki pelaamisesta kiinnostuneet – tervetuloa! 😊 Myös opettajat ja nuorten kanssa työskentelevät ovat tervetulleita, sillä tapahtumassa puhutaan myös pelaamisesta pelikasvatuksen näkökulmasta. Työllistymisnäkökulmaa unohtamatta.

Tapahtumaan ei erillistä ilmoittautumista ole. Kun päätätte osallistua tapahtumaan, toivoisimme sähköpostilla kuittausta siitä, kuinka monta teitä suunnilleen olisi tulossa.

ESPORTS tapahtuma:

Tervetuloa pelaamisen ja liikunnan maailmaan. Tapahtumassa nuori pääsee kisailemaan, tutustumaan pelaamisesta kiinnostuneisiin tyyppeihin ja oppimaan lisää pelaamisen mahdollisuuksista sekä tapaamaan pelialan ammattilaisia.

Valtakunnallista peliviikkoa vietetään viikolla 45. Peliviikko on pelikasvatuksen valtakunnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja kannustaa yhteisiin pelihetkiin ja keskusteluihin. Peliviikon kunniaksi järjestetään ESPORTS-tapahtuma torstaina 10.11. klo 13-15:30 Joensuun urheilutalolla.

Tapahtuman tavoitteena on nostaa ajatuksia liikkumisen hyödyistä pelaamiseen. Tuoda esille, mitä mahdollisuuksia pelaaminen voi tuoda nuoren elämään, sekä yhdistää pelaamisesta kiinnostuneita nuoria. Tapahtuma on suunnattu 15-29-vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa pelaaminen ja peliala. Tapahtuma on maksuton.

Aikataulu:

13:00 tapahtuma alkaa

Puheenvuoro ”ammattilaiseksi pelialalle”, Teemu Jyrkinen (Vaki Oy)

Meet & Geet ja pikku kisailut Hansulinhon ja Sami ”myst1s” Partasen kanssa

Puheenvuoro ”maksimoi & optimoi”, Otto Takala

Verkostoitumispeli

15:30 tapahtuma päättyy

TERVETULOA! 😊

Ps. Jos heräsi kysyttävää, olethan yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla 😊

Tapahtuman linkki: https://www.pokali.fi/koulutukset-ja-tapahtumat/esports-tapahtuma/

LIITOON-hankkeen linkki: https://www.pokali.fi/hankkeet/liitoon-hanke/

yt.

Arto Ilvonen

Hankekoordinaattori

LIITOON -hanke

p. 050 5247858|arto.ilvonen@pokali.fi