eRiveria-kampus: tule mukaan ideointityöpajaan!

Riveriassa on päätetty toteuttaa ajasta ja paikasta riippumaton eRiveria-kampus, josta löytyy lähitulevaisuudessa kattavasti ajasta ja paikasta riippumattomia palvelujamme. Kävimme toukokuussa kaikissa Riverian yksiköissä kertomassa lyhyesti ajatuksista eRiveria-kampuksen taustalla sekä keräämässä riverialaisten ajatuksia aiheesta kaikille avoimien keskustelutilaisuuksien kautta. Varsinainen kampuksen rakennustyö on tarkoitus aloittaa vuoden 2024 alussa. Nyt haluaisimme vielä tarkentaa alustavia suunnitelmia sen suhteen, minkälaisia palveluja rakennettavalla kampuksella voisi olla tarjolla.

Mitä palveluja ajasta ja paikasta riippumattomalta kampukselta pitäisi löytyä? Mitä vastaavaa toimintaa meillä jo on? Missä asioissa voisimme kohdata ja palvella opiskelijoitamme sekä muita asiakkaitamme aiempaa paremmin ja saavutettavammin?

Varsinainen kampuksen rakennustyö on tarkoitus aloittaa vuoden 2024 alussa. Nyt haluaisimme vielä tarkentaa alustavia suunnitelmia sen suhteen, minkälaisia palveluja rakennettavalla kampuksella voisi olla tarjolla. Haluamme ehdottomasti saada opiskelijoita mukaan töihin alusta alkaen, joten ilmoittauduthan mukaan!


eRiveria-kampuksen ideointityöpaja 30.11.2023 klo 14-16

Lyhyen yhteisen aloituksen jälkeen siirrytään ideoimaan ja jalostamaan ajatuksia pienempiin teemojen ja vastuualueiden mukaisiin ryhmiin. Voit ilmoittautuessasi valita ryhmän valmiista vaihtoehdoista tai ehdottaa teemaa – lopulliset pienryhmät koostetaan ilmoittautumisten perusteella.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan tästä linkistä!

Teams-kutsut ilmoittautuneille lähetetään hyvissä ajoin ennen työpajaa.

 


Olethan mukanamme tulevaisuuden kampuspalvelujen suunnittelussa!​​​​​​​