Hyvinvointivirtaa -viikko Riveriassa 2.-6.10.

Valtakunnallista, ammatillisen koulutuksen Hyvinvointivirtaa -viikkoa toteutetaan 2.-6.10.2023 Riveriassa. Tavoitteena on tukea opiskelijoiden ja henkilökunnan arjessa jaksamista ja nostaa esille terveyteen, turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyviä teemoja toiminnallisella tavalla.  Toimintahan on jatkuvasti arjessa läsnä, mutta viikolle kokoamme erilaisia mahdollisuuksia huolehtia omasta ja muiden hyvinvoinnista. Ja toki vähän extraakin! Viikon ohjelmia kootessamme myös ideoimme uusia tapoja hyvinvoinnin lisäämiseksi jatkossa. Lähde sinäkin mukaan järjestettyyn toimintaan ja tapahtumiin! Alla näet oman kampuksesi ja paikkakuntasi ohjelman.

Käy tutustumassa Hyvinvointiviikon etkoihin.  Haastatteluissa kalastusta, kiusaamiseen puuttumista, freestyle-jalkapalloa, Peltsi ja paljon muuta!

Joensuu Jukolankatu
Joensuu Niittylahti
Joensuu Niskala
Joensuu Peltola
Kitee
Lieksa
Nurmes
Outokumpu
Valtimo

Seuraa valtakunnallista teemaviikkoa somessa:

Seuraa ja jaa kanssamme teemaviikon tunnelmia somessa: Facebook ja Instagram. Liitä mukaan myös tägit, #hyvinvointivirtaa, #AmisTekeeHyvää,  #AmisTekeeHyvääKisa23 ja @sakury.net, niin pysymme yhdessä tapahtumien virrassa mukana!

#Amistekeehyvää