Ilmoittaudu SAKUstars -kulttuurikilpailuun!

SAKUstars-tapahtuma järjestetään 25.-27.4. Kurikassa ja ilmoittautuminen on alkanut. Kyseessä on ikärajaton, valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Riveria kustantaa kilpailijoiden ilmoittautumis-, matkustus-, ruokailu- ja postikulut. Kilpailuun ilmoitettavien tulee olla Riverian opiskelijoita.

Kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville töille että paikanpäällä tehtäville suorituksille. Mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu! Sarjoja on useita ja jokaiselle löytyy jotakin. SAKUstars on tapahtumana enemmän festivaali kuin kilpailu ja esiintymispaikkana loistava niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle tekijälle.

Ilmoittaudu kilpailun ennakkosarjoihin pe 17.2. mennessä lomakkeen kautta. Ennakkosarjoja on kaikkiaan 15: kuvataidetta, kirjoituksia, podcast ja ennakkonäytöslajina maa- ja ympäristötaide. Kilpailutöiden tulee olla kilpailunjärjestäjällä ti 21.2. mennessä. Tietoa ennakkosarjoista löydät täältä.

Livesarjoihin ilmoittautumiset tulee tehdä pe 18.3. mennessä tällä lomakkeella. Sarjoja on 20 soittamisessa, laulamisessa, kuvataiteessa, näyttämötaiteessa, tanssissa ja kirjoittamisessa. Näytöslajina on Spoken word. Tarkempaa tietoa sarjoisa löydät osoitteesta https://sakustars.fi/2023/sarjat/livesarjat/

Lisätietoja: janne.lilja@riveria.fi, 050 405 7758