Joensuu

Joensuussa on neljä Riverian toimipistettä:

Asuminen

Kuva: Minna Selkimäki

Meillä on Joensuussa Merimiehenkadulla ja Peltolankadulla opiskelija-asuntolat, joissa asuminen on maksutonta. Asuntolapaikka myönnetään lukuvuodeksi kerrallaan. Etusijalla ovat alle 18-vuotiaat, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat, joilla on pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet, mutta joilla on kuitenkin mahdollisuus matkustaa viikonloppuisin kotiin. Vain poikkeustapauksissa voidaan myöntää oikeus viikonloppuasumiseen.
Asuntolaan saavutaan maanantaiaamuisin klo 7:00 alkaen, ovet suljettuina sunnuntaisin. Asuntolasta on poistuttava perjantaisin klo 17:00 mennessä, jolloin ovet sulkeutuvat.
Merimiehenkatu 35, asuntolaohjaajat
Tuomas Karppinen, p. 050 546 1824, tuomas.karppinen@riveria.fi
Peltolankatu 1, asuntolaohjaajat
Tero Kinnunen p. 0500 950 433, tero.kinnunen@riveria.fi

Asuntolapaikan hakeminen

Asuntolapaikkaa haetaan Wilmassa.

Tutustu asuntoloihimme

Opintotoimisto

Opintotoimisto neuvoo opintotuki- ja koulumatkatukihakemuksien sekä muiden etuuksien hakemisessa.  Opintosihteerit tekevät tarvittavat opiskelutodistukset ja tulostavat opintosuoritusotteet, osallistumistodistukset sekä tutkintotodistukset. Opintotoimistot huolehtivat myös mahdollisten tapaturmien takia tehtävistä tapaturmailmoituksista. Lue lisää.

Joensuu – sinne missä tapahtuu!

​Joensuu on maakunnan kasvava keskus ja erityisesti opiskelijakaupunki (joka kolmas vastaantulija on opiskelija!). Kaupungissa on jatkuvasti erilaisia tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat hyvät ja monipuoliset. Lisäksi luonto on lähellä, kauas ei tarvitse torilta lähteä päästäkseen puhtaaseen rauhoittavaan vaaramaisemaan. Näistä vaihtoehdoista löytyy jokaiselle jotain!

Joensuu on opiskelijakaupunki – Joka kolmas vastaantuleva on opiskelija.

Yhteystiedot riveria.fi -sivustolla

Linkit

Kuva sivulla: Antti Pitkäjärvi / Ilosaarirock 2018