Kitee

Tervetuloa opiskelemaan Kiteelle!

Riveria, Kiteen koulutusyksikkö sijaitsee kahdella kampuksella: Savikontie 13 ja Koivikontie 6.

Savikko

Savikontie 13, 82500 KITEE

Koivikko

Koivikontie 6, Kitee


Asuminen

Maksuton asuntolamme sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Savikontien kampus, Savikontie 13, Kitee. Kiteellä on tarjolla myös asuntola-paikkoja kaupungin vuokra-asunnoissa. Lisäksi vapailla markkinoilla on kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

Voit hakea Kiteeltä asuntolapaikkaa lukuvuodeksi. Lisätietoja asuntolatoiminnasta ja ohjeita asuntolapaikan hakemiseen antaa asuntolanhoitajamme Martti Martikainen. martti.martikainen@riveria.fi, puh. 050-3652207.

Kyyditykset junalle

Koulutusyksikkömme järjestää kyydityksiä tarvittaessa junalle perjantaisin ja takaisin pääsee sunnuntaisin.

Perjantaisin vienti pohjoiseen (Joensuu) klo 14.13. ja etelään (Helsinki) klo 12.45 lähteville junille koulun pikkubussilla:

  • klo 14.14. lähtevään junaan kyyti Savikontieltä asuntolan edestä lähtee klo 13.45 ja sitten Kuikantielle, josta juna-asemalle lähtö 13.50
  • klo 12.45 lähtevään junaan kyyti Savikontieltä asuntolan edestä lähtee klo 12.20 ja sitten Kuikantielle, josta juna-asemalle lähtö 12.25.

Sunnuntaisin nouto pohjoisesta (Joensuu) klo 18.45 ja etelästä (Helsinki) klo 20.11 saapuvilta junilta koulun pikkubussilla.

Junakyyteihin on ilmoittautuva sitovasti asuntolaohjaaja torstai-iltaan mennessä sähköpostilla martti.martikainen@riveria.fi

Lisätietoja saat asuntolaohjaaja Martti Martikaiselta. Mahdollista muutoksista ilmoitetaan Wilman kautta.

Katso myös

riveria.fi/kampus/kitee/

Yhteystiedot riveria.fi -sivustolla

Linkit

Kuva: Teija Tuononen