Korkeakoulujen valintajärjestelyistä poikkeustilanteissa

Tällä hetkellä korkeakoulujen kevään toisen yhteishaun opiskelijavalintoihin liittyvät järjestelyt etenevät normaalisti. Korkeakoulujen kevään 2020 toinen yhteishaku on käynnissä ja päättyy 1.4. klo 15.00. Tämän hetkisen tiedon perusteella AMK-valintakoe järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Jos kokeita ei voi kuitenkaan tällöin järjestää, yhtenä vaihtoehtona on pohdittu, että ne siirretään toteutettavaksi myöhemmin.

Ammattikorkeakoulut seuraavat koronavirustilannetta aktiivisesti ja varautuvat mahdollisiin muutoksiin. Ajankohtaista tietoa COVID-19 koronaviruksen vaikutuksista ammattikorkeakoulujen opiskelijavalintoihin päivitetään www.ammattikorkeakouluun.fi -sivulle ja www.opintopolku.fi.

Yliopistot päivittävät tiedot opiskelijavalintajärjestelyistään omille sivuilleen. Tässä linkki UEF:n tiedotteeseen: http://www.uef.fi/-/yliopistojen-opiskelijavalintojen-jarjestaminen-kevaalla-2020 ja yliopistojen yhteiseen tiedotteeseen: https://www.unifi.fi/uutiset/yliopistot-varautuvat-koronavirukseen/

Katso lisää jatko-opinnoista