Microsoftin ja Amazonin sähköiset oppimisympäristöt

Riverian tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat voivat nyt opiskella sekä Microsoftin että Amazonin pilviteknologioita tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin. Opiskelijoiden käyttöön on saatu Microsoftin ja Amazonin sähköiset oppimisympäristöt taannoin solmitun oppilaitoskumppanuussopimuksen avulla.

Microsoft Learn for Students ja AWS Academy -sopimusten avulla opiskelijat voivat perehtyä kahteen yleisimpään pilvipalveluteknologiaympäristöön virallisten materiaalien ja harjoitusten avulla. Opiskelijoille myönnetään molempiin pilviympäristöihin ilmainen käyttöoikeus, jolloin he saavat ”kädet kunnolla saveen” ja voivat harjoitella asioita käytännössä. Käytännön harjoittelu ei ole itsestäänselvyys, koska normaalisti ympäristöjen käyttö perustuu maksulliseen tilaukseen.

Kirsikkana kakun päällä opiskelijoille tarjotaan mahdollisuutta sertifioitua ilmaiseksi tai vähintään alennettuun hintaan. Virallisen sertifikaattitestin läpäisseellä opiskelijalla on hallussaan todistus, joka on kovaa valuuttaa työssäoppispaikkaa tai työpaikkaa haettaessa.

Kysy lisää: jouni.jokelainen@riveria.fi