Ohjausta y-opintojen opiskeluun 26.-30.4.2021

Rastiviikot yhteisten tutkinnon osien osa-alueiden opiskeluun järjestetään viikolla 17 (26.4. – 30.4.2021). Kyseisen viikon aikana on joka päivä tarjolla ohjausta y-opintoihin = yhteisten tutkinnon osien eri osa-alueisiin klo 8-16.

Kenelle?

Rastiviikot on suunnattu erityisesti keväällä, viimeistään kesäkuun lopussa valmistuville opiskelijoille, joilla on joko kesken merkintä (k) tai puuttuu merkintä (p) yhteisten tutkinnon osien osa-alueissa. Toki muutkin opiskelijat, joilla on kyseisten osa-alueiden opinnot kesken, ovat tervetulleita.

Missä?

Joensuun yksiköissä ohjaus toteutetaan Peltolassa Riveria-talon ala-aulan ravintolan ”kabinetissa”. Muissa koulutusyksiköissä toteutuksesta tiedotetaan erikseen.

Toimintaohje opiskelijoille ja omavalmentajille :

  1. Tarpeen y-opintojen täydentämiseen voit selvittää omavalmentajan kanssa. Jos tiedät, että sinulla on opintoja kesken ja niihin liittyvät tehtävät tiedossa, voit ilmoittautua myös suoraan rastiviikolle.
  2. Muussa tapauksessa yhdessä omavalmentajan kanssa arvioitte y-opintojesi tilanteen.
  3. Mikäli y-opinnoissa on puutteita, opiskelija ilmoittautuu rastiviikolle viimeistään  21.4.2021 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja: Janne Lilja, opiskelijatoiminnan kehittäjä, puh. 050 4057758 ja Katri Hirvonen, lehtori, puh.  050 4309212