Opiskelijakunta

Opiskelijoilla (opiskelijakunnalla) on oikeus tulla kuulluksi ennen opiskelijoiden asemaan olennaisesti vaikuttavien päätösten tekemistä.

Tällaisia asioita ovat esimerkiksi opetussuunnitelman hyväksymiseen ja muuttamiseen liittyvät päätökset sekä työaikoja koskevat määräykset. Sinulle ja muille opiskelijoille kuuluvaa puhevaltaa käyttää opiskelijakunta, johon kuuluvat kaikki yksikön opiskelijat.

Opiskelijakunnan hallitus edustaa opiskelijoita mm. edustus-, neuvottelu-, opiskelijoiden edunvalvonta- ja yhteydenpitotehtävissä. Hallituksen tehtäviin kuuluu myös yhteisöllisten tapahtumien järjestäminen.

Ole yhteydessä opiskelijakunnan hallitukseen, kun sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseen tai tietoa ongelmasta, joka koskettaa opiskelijoita yleisesti. Jokaiselle kampukselle on nimetty opiskelijakunnan ohjaaja, jolta voit kysyä toimintaan liittyvistä asioista. Mikäli haluat vaikuttaa opiskeluun liittyvin asioihin, olet tervetullut mukaan hallituksen toimintaan!
Riverian kaikki opiskelijat muodostavat Opiskelijakunta PYROn, jonka hallitus koostuu yksiköiden opiskelijakuntien nimeämistä edustajista. PYRO:n tehtävänä on ajaa Riverian opiskelijoiden etuja ja toimia oppilaitosten opiskelijakuntien yhteistyöelimenä.

Kokousten asiakirjat löydät täältä.

Yhteystietoja:

Opiskelijakunta Pyro hallituksen puheenjohtaja Isabella Ala, p. 050 375 5178

Janne Lilja, p. 050 405 7758
Pyron hallitus ja ohjaajat vuonna 2019

PYRO tiedottaa

Linkkejä:

Opiskelijatoiminnan järjestäminen Riveriassa
Toimintasuunnitelma 2018
Toimintaperiaatteet