Urasuunnittelu

Urasuunnittelu kuuluu osaksi opintojasi. Pohdit yhdessä omavalmentajasi tai opinto-ohjaajasi kanssa, millaisiin työtehtäviin haluat työllistyä vai suuntaatko valmistumisen jälkeen kenties jatko-opintoihin. Tavoitteesi vaikuttavat siihen, millaisia valintoja teet, opintopolkuja valitset tai missä työpaikalla hankit osaamista.

Opintojesi aikana saat vahvistusta työnhakutaitoihisi ja sinua rohkaistaan itsenäiseen työnhakuun sekä ohjataan ja avustetaan työpaikan haussa. Saat tietoa erilaisista työllistymismahdollisuuksista ja työllistymistä tukevista palveluista sekä valmistaudut omien taitojesi ja osaamisesi esittelyyn.

Sinulle esitellään jatko-opintomahdollisuuksia opintojen aikana. Pääset tutustumaan korkeakouluihin ”avoimien ovien” päivänä tai muilla tutustumisvierailuilla.  Saat lisätietoja myös täydennyskoulutusmahdollisuuksista, mm. ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista.

Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet opintoon tarjolla ohjausta

Kaikille perustutkinto-opiskelijoille kuuluu osaksi opintoja opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet (opur). Opinnossa on tehtäviä, joissa kannustetaan osallistumaan erilaisiin Riveriassa järjestettäviin tapahtumiin tai infoihin. Näiden aikana sinun on mahdollista saada ohjausta myös opintoosi liittyen joko omavalmentajaltasi, opinto-ohjaajaltasi tai uraohjauksen opinto-ohjaajalta.

Lista uraohjaustapahtumista ja ohjaustilaisuuksista:

Tapahtumat, joissa voit tavata työnantajia tai jatko-opintoja tarjoavia tahoja:

Ohjausta ja neuvoja työnhakuun ja valmistumisvaiheeseen liittyviin asioihin:

Jatko-opintoihin hakeutumiseen liittyvät tilaisuudet:

Uraohjauspalvelut

Uraohjauspalvelut toteuttaa ja koordinoi tiedotus-, neuvonta- ja ohjauspalveluja ”yhden luukun” periaatteella kaikille Riverian opiskelijoille, vastavalmistuneille, henkilökunnalle sekä työnantajille ja sidosryhmäverkostoille. Uraohjauksesta vastaavan opinto-ohjaajan tehtävänä on auttaa sinua työhön tai jatko-opintoihin sijoittumisessa valmistumisvaiheessa sekä vuosi valmistumisen jälkeen.

Riverian opinto-ohjaajat järjestävät infoja ja työnhaun pajoja valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille.

Voit ottaa yhteyttä henkilökohtaisen ohjausajan sopimiseksi joko omaan opinto-ohjaajaasi tai uraohjauksen opinto-ohjaajaan.

Uraohjauksesta vastaava opinto-ohjaaja

Eine Paldan (jatko-opinnot, väyläopintojen koordinaattori)
eine.paldan@riveria.fi
Puh. 050 542 3710

 


Kaipaako sivu päivittämistä?