Opintotoimisto

Opintotoimisto

Opintotoimisto neuvoo opintotuki- ja koulumatkatukihakemuksien sekä muiden etuuksien hakemisessa.  Opintosihteerit tekevät tarvittavat opiskelutodistukset ja tulostavat opintosuoritusotteet, osallistumistodistukset sekä tutkintotodistukset. Opintotoimistot huolehtivat myös mahdollisten tapaturmien takia tehtävistä tapaturmailmoituksista.

Palveluajat opintotoimistossa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi, opintotoimistopalvelut ovat saatavilla sähköisesti. Tarvitessasi esim. opiskelutodistusta tai muita virallisia todistuksia ota entiseen tapaan yhteyttä opintotoimistoon joko Wilman kautta, sähköpostitse opintotoimisto@riveria.fi tai puhelimitse 013 244 2220.

Voit myös itse tulostaa opiskelutodistuksen Wilmasta. Siihen et toki saa oppilaitoksen leimaa etkä allekirjoitusta, mutta se voi soveltua joihinkin, ei niin virallisiin tarkoituksiin.

Jos asiasi koskee koulumatkatuen ostotodistusta, ota yhteyttä puhelimitse sopiaksesi toimintatavasta.

Pahoittelemme kovasti supistettua palveluvalikoimaa, mutta näillä toimilla osaltamme ainakin hidastamme virustartuntojen leviämistä!

Henkilökohtainen asiointi ei ole mahdollista 31.7.2020 saakka. 1.8.2020 alkaen oppilaitoksen tilat avatutuvat ja voit asioida henkilökohtaisesti Joensuussa, Kiteellä ja Valtimolla maanantaista torstaihin klo 9-14. Muualla maakunnassa palvelemme seuraavasti:
Lieksa ti ja to 9-11.30
Niittylahti ma ja ke 9-14
Nurmes ti ja to 9–11.30
Outokumpu Lammenkatu ma, ti ja to 9–13.30 ja Rosteri parilliset viikot to 9-13.30 ja parittomat viikot 9-10.45.
Oppilaitosten osoitteet löydä kohdasta Kampukset.

Sähköinen asiointi käy helposti jokaisena arkipäivänä

Esimerkiksi opintosuoritusotteet tai opiskelutodistukset saat tilattua kätevästi suoraan kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi tällä sivulla olevalla lomakkeella, sähköpostitse opintotoimisto@riveria.fi, puhelimitse numerosta 013 244 2220 tai Wilma-viestillä. Arkisin ennen klo 13.00 saapuneisiin palvelupyyntöihin vastaamme saman päivän kuluessa.

Oppilaitoksen loma-aikoina tai henkilöstön koulutuksen vuoksi palveluajat voivat tilapäisesti vaihdella. Muutoksista tiedotetaan Wilma-viesteillä. Oppilaitoksen loma-aikana henkilökunnan tavoittaa parhaiten numerosta 013 244 2220.

Ovathan yhteystietosi Wilmassa ajan tasalla? Muutokset teet helposti lomakkeella Henkilö- ja yhteystiedot.

Hakuneuvonta

Hakuneuvonta opastaa sinua Riverian koulutuksiin hakeutumisessa. Hakuneuvonnan henkilökunnan tavoittaa arkisin sähköpostilla hakuneuvonta@riveria.fi ja puhelimitse 013 244 3000 klo 9 – 14. Käyntiosoite on Peltolankatu 4 E, 2. kr. Joensuu.


HUOM!

Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Säilytämme lähettämäsi tiedot kalenterivuoden loppuun saakka, jonka jälkeen ne poistetaan Riverian palvelimelta. Älä lähetä lomakkeella mitään arkaluonteisia asioita. Lue lisää > Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja