Opintotoimisto

Opintotoimisto

Opintotoimisto neuvoo opintotuki- ja koulumatkatukihakemuksien sekä muiden etuuksien hakemisessa.  Opintosihteerit tekevät tarvittavat opiskelutodistukset ja tulostavat opintosuoritusotteet, osallistumistodistukset sekä tutkintotodistukset. Opintotoimistot huolehtivat myös mahdollisten tapaturmien takia tehtävistä tapaturmailmoituksista.

Palveluajat opintotoimistossa

Henkilökohtaisesti voit asioida Joensuussa, Kiteellä ja Valtimolla maanantaista torstaihin klo 9-14, ja muualla maakunnassa palvelemme seuraavasti:

Lieksa ti ja to 9-11.30
Niittylahti ma ja ke 9-14
Nurmes ti ja to 9–11.30
Outokumpu Lammenkatu ma, ti ja to 9–13.30 ja Rosteri parilliset viikot to 9-13.30 ja parittomat viikot 9-10.45.

Sähköinen asiointi käy helposti jokaisena arkipäivänä

Esimerkiksi opintosuoritusotteet tai opiskelutodistukset saat tilattua kätevästi suoraan kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi tällä sivulla olevalla lomakkeella, sähköpostitse opintotoimisto@riveria.fi, puhelimitse numerosta 013 244 2220 tai Wilma-viestillä. Arkisin ennen klo 13.00 saapuneisiin palvelupyyntöihin vastaamme saman päivän kuluessa.

Oppilaitoksen loma-aikoina tai henkilöstön koulutuksen vuoksi palveluajat voivat tilapäisesti vaihdella. Muutoksista tiedotetaan Wilma-viesteillä. Oppilaitoksen loma-aikana henkilökunnan tavoittaa parhaiten numerosta 013 244 2220.

Muista ilmoittaa mahdolliset yhteystietojen muutokset välittömästi opintotoimistoon!

Hakuneuvonta

Hakuneuvonta opastaa koulutuksiin hakeutumisessa, julkaisee koulutustarjonnan ja valintatiedot. Hakuneuvonnan henkilökunnan tavoittaa arkisin sähköpostilla hakuneuvonta@riveria.fi ja puhelimitse 013 244 3000 klo 9 – 14. Käyntiosoite on Peltolankatu 4 E, 2. kr. Joensuu.


HUOM!

Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Säilytämme lähettämäsi tiedot kalenterivuoden loppuun saakka, jonka jälkeen ne poistetaan Riverian palvelimelta. Älä lähetä lomakkeella mitään arkaluonteisia asioita. Lue lisää > Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja