Opintotoimisto

Opintotoimisto

Opintotoimisto neuvoo opintotuki- ja koulumatkatuen sekä muiden etuuksien hakemisessa.  Opintosihteerit tekevät tarvittavat opiskelutodistukset ja tulostavat opintosuoritusotteet, osallistumistodistukset sekä tutkintotodistukset. Opintotoimistot huolehtivat myös mahdollisten tapaturmien takia tehtävistä tapaturmailmoituksista.

Sähköinen asiointi käy helposti

Esimerkiksi opintosuoritusotteet tai opiskelutodistukset saat tilattua kätevästi suoraan kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi tästä, Wilma-viestillä tai sähköpostitse opintotoimisto@riveria.fi. Arkisin ennen klo 13.00 saapuneisiin palvelupyyntöihin vastaamme saman päivän kuluessa.

Opintotoimiston puhelinpalvelu puh. 013 244 2220, on avoinna maanantaista torstaihin klo 9 – 14 ja perjantaisin klo 9 – 12.

Palveluajat toimipisteissä

Joensuu
  – Peltola (Päätalo, 1. krs.) ma–to klo 9-14
  – Niskala ma, ke-to klo 9-14
  – Jukolankatu ti ja to klo 9-14
  – Niittylahti to 9-14
Kitee ti-to klo 9-14
Lieksa ja Nurmes ti ja to klo 9-14
Outokumpu
– Lammenkatu ma ja ke 9–14
– Teollisuuskatu ma 9-14
Valtimo (Metsurintie 2, asuntola C 1) ti klo 10-16 ja ke klo 9-14.

Kampusten osoitteet löydä kohdasta Kampukset.

Oppilaitoksen loma-aikoina tai henkilöstön koulutuksen vuoksi palveluajat voivat tilapäisesti vaihdella. Muutoksista tiedotetaan Wilma-viesteillä ja tällä sivulla. Oppilaitoksen loma-aikana henkilökunnan tavoittaa parhaiten numerosta 013 244 2220.

 


Palveluneuvonta

Voit tarvittaessa varata ajan henkilökohtaisen palveluneuvontaan. Neuvonnan aiheina voivat olla esimerkiksi opintojen rahoittaminen, maahanmuuttaneen asiat kuten esim. pankkitilien avaaminen, opiskelu- ja terveydenhuoltoon tai kunnallisiin palveluihin ohjautuminen tai työelämään siirtyminen. Tavoitteena on tukea opintojen sujuvaa aloittamista ja suorittamista, sekä tarvittaessa ohjata opiskelijaa eteenpäin.

Varauksen voit tehdä Palveluneuvojan ajanvarauskalenteista.


Hakuneuvonta

Hakuneuvonta opastaa sinua Riverian koulutuksiin hakeutumisessa. Hakuneuvonnan henkilökunnan tavoitat sähköpostilla hakuneuvonta@riveria.fi, puhelimitse 013 244 3000 ja nettisivujen chatin kautta. Käyntiosoite on Peltolankatu 4 E, 1. krs. Joensuu.