Opiskelijakunta

Opiskelijoilla on oikeus tulla kuulluksi ennen opiskelijoiden asemaan olennaisesti vaikuttavien päätösten tekemistä. Riveriassa tavoitteena on, että opiskelijoilla on mahdollisuus sekä halua vaikuttaa opiskeluun liittyviin asioihin. Opiskelijakunnan hallitus PYRO on se paikka, jossa vaikuttaminen onnistuu koko oppilaitoksen asioihin.

Sinulle ja muille opiskelijoille kuuluvaa puhevaltaa käyttää opiskelijakunta, johon kuuluvat kaikki Riverian opiskelijat. Opiskelijakunnalle valitaan vuosittain hallitus. Lisäksi opiskelijakuntatoimintaa järjestetään kampuksilla mahdollisimman lähellä opiskelijoita.

Opiskelijakunnan hallitus edustaa opiskelijoita mm. edustus-, neuvottelu-, opiskelijoiden edunvalvonta- ja yhteydenpitotehtävissä. Hallituksen tehtäviin kuuluu myös yhteisöllisten tapahtumien järjestäminen. Mikäli haluat osallistua opiskelijakunnan toimintaan, ole yhteydessä opiskelijatoiminnan kehittäjään! (yhteystiedot alla)

Ole yhteydessä opiskelijakunnan hallitukseen, kun sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseen tai tietoa ongelmasta, joka koskettaa opiskelijoita yleisesti. Jokaiselle kampukselle on nimetty opiskelijakunnan ohjaaja, jolta voit kysyä toimintaan liittyvistä asioista. Mikäli haluat vaikuttaa opiskeluun liittyvin asioihin, olet tervetullut mukaan hallituksen toimintaan!

Riverian kaikki opiskelijat muodostavat Opiskelijakunta PYROn, jonka hallitus koostuu yksiköiden opiskelijakuntien nimeämistä edustajista. PYRO:n tehtävänä on ajaa Riverian opiskelijoiden etuja ja toimia oppilaitosten opiskelijakuntien yhteistyöelimenä.

Kokousten asiakirjat löydät täältä.

Yhteystietoja:

Opiskelijakunta Pyro hallituksen puheenjohtaja Isabella Ala, p. 050 375 5178

Opiskelijatoiminnan kehittäjä Janne Lilja, p. 050 405 7758

Linkkejä:

Pyron hallitus ja ohjaajat vuonna 2020
Opiskelijatoiminnan järjestäminen Riveriassa
Toimintasuunnitelma 2020
Toimintaperiaatteet

PYRO tiedottaa