Kevään työelämä- ja jatko-opintopäivät maakunnassa

Opiskelijoidemme työelämään tai jatko-opintoihin sijoittumisen tukeminen on yksi Riverian tärkeimmistä tehtävistä. Tämä on yksi hyvä syy, miksi järjestämme vuosittain Tulevaisuuden duuni – Riverian työelämä- ja jatko-opintopäiviä. Tapahtumat jatkuvat helmikuussa etätoteutuksina. Lähetyksiä voi seurata YouTubessa Asenne-kanavalla seuraavasti:

Jokaisella paikkakunnalla on vieraina lukuisia paikallisten yritysten edustajia, jotka antavat opiskelijoille vinkkejä työelämässä menestymiseen. Kutsuttuina on lisäksi korkeakoulujen edustajia, jotka esittelevät erilaisia jatko-opintomahdollisuuksia sekä yhteistyötahoja, jotka voivat auttaa opiskelijoita työpaikan löytämisessä tai muissa askarruttavissa asioissa.  Kevään tapahtumiin on tulossa yhteensä 70 eri tahon edustajaa tapaamaan virtuaalisesti opiskelijoita. Tapahtumiin osallistuu Riverian opiskelijoiden lisäksi meiltä valmistuneita, paikkakuntien lukiolaisia sekä muita yhteistyötahoja asiakkaineen.

Viime syksynä Riverian Joensuun koulutusyksiköissä järjestettiin yhteensä 11 vastaavaa eri alojen opiskelijoille suunnattua tapahtumaa. Tapahtumiin osallistui noin 1600 opiskelijaa, liki 80 yrityselämän edustajaa ja yli 30 eri koulutusorganisaation edustajaa.

Tapahtumien ohjelmat ja aikataulut löytyvät täältä. Sivustolta löytyvät myös syksyn tapahtumien taltioinnit, joita voi vapaasti hyödyntää opetuksessa ja katsoa opiskelijoiden kanssa.

Tervetuloa seuraamaan tapahtumia!