Kustannukset ja maksut

Ei oppivelvolliset

Sinulle voi syntyä kustannuksia koulumatkoista, kirjahankinnoista, kortti-/passimaksuista, työasuista ja -välineistä, opintomatkoista tai asumisesta työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana eri paikkakunnalla tai ulkomailla. Suosittelemme oman kannettavan tietokoneen hankkimista, koska suurin osa opiskelumateriaaleista on sähköisiä.

Joissakin ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa on opiskelumaksu.

Verkkokauppa

Riverian verkkokaupassa voi suorittaa todistuskopiomaksuja ja henkilöstön autojen lämmityspaikkamaksuja. Nyt verkkokaupassa voi suorittaa myös opiskelijoiden korttimaksuja (tulityökortit, työturvallisuuskortit jne.) sekä erilaisia opiskeluun liittyviä materiaalimaksuja (työkalupakit, työvarusteet jne.). Tuotteita lisätään myyntiin tarpeen mukaan.

Riverian verkkokauppa löytyy osoitteesta: verkkokauppa.riveria.fi.

Verkko-ostoksesta lähtee aina maksuvahvistus maksajan ilmoittamaan sähköpostiin. Sähköpostiin saapunut kuitti toimii tositteena maksusuorituksesta. Lisäksi opiskelijamaksujen maksuvahvistukset lähtevät tiedoksi myös yksiköissä toimivien sihteerien yhteiseen sähköpostilaatikkoon. Eli tarvittaessa maksusuorituksista voi kysyä lisätietoja heiltä.

Riverian verkkokauppaan liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen: verkkokauppa@riveria.fi.

Oppivelvollisille

Jos olet syntynyt vuonna 2005 ja aloitat opiskelun syksyllä 2021 suoraan peruskoulusta, kuulut todennäköisesti oppivelvollisuuden piiriin. Silloin saatkaikki opinnoissa tarvittavat välineet, laitteet ja työasut oppilaitokselta. Kustannuksia voi tulla koulumatkasta, jos et saa Kelan koulumatkatukea.

 


Kaipaako sivu päivittämistä?