Kilpailutoiminta

Taitajapolkuun sisältyvien opintojen aikana tutustut ammattitaitokilpailutoimintaan ja suoritat huippuosaajana toimimisen tutkinnon osan. Voit osallistua SAKUstars kulttuurikilpailuihin, jos harrastat kulttuuriin kuuluvia asioita tai pidät esiintymisestä.

 

Taitaja Pori 2022  kilpailun esittelyn voit katsoa powerpoint-esityksestä löydät ohjeet esim. ilmoittautumiseen ja videolinkkejä. Ilmoita omavalmentajalle kiinnostuksestasi osallistua viimeistään 27.10. klo 12 mennessä.

Ammattitaidon SM-kilpailut, Taitaja-kilpailu

Taitaja-kilpailut on tarkoitettu alle 21-vuotiaille ammatillisessa koulutuksessa oleville nuorille. Vuosittain maassa järjestetään eri puolella Suomea kymmeniä semifinaaleja, joihin osallistuu yli 1000 opiskelijaa ja joiden kautta edetään varsinaiseen finaaliin. Kolmepäiväisissä finaalikilpailuissa yli 400 oman alansa osaajaa kilpailee yli 40 lajissa ammattitaidon Suomen mestaruudesta.

Taitaja-kilpailu on Suomen suurin vuosittain järjestettävä ammatillisen koulutuksen tapahtuma. Taitaja-kilpailussa elinkeinoelämä, oppilaitosten edustajat sekä opiskelijat kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Kilpailupaikalle saapuu perinteisesti kymmeniä tuhansia katsojia. Kansallisissa kisoissa menestyneille opiskelijoille tarjoutuu mahdollisuus valmentautua myös kansainvälisiin ammattitaitokilpailuihin, esimerkiksi suorittamalla oppisopimuskoulutuksena ammattitutkintoon johtavaan koulutusta. Kansainvälisten ammattitaitokilpailujen valmennukseen osallistuvista henkilöistä valitaan Suomen edustajat EuroSkills ja WorldSkills kilpailuihin.

SAKUstars kulttuurikilpailut

SAKUstars on kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville, siis myös sinulle! Tapahtumassa on esillä koko kulttuurin kirjo kuten esimerkiksi tanssia, räppiä, digikuvataidetta, yksinlaulua, soittoa, shakkia ja lausuntaa.

Osallistujana voit olla aloittelija, harrastaja tai taiteen alan opiskelija. Kilpailussa voit mitellä taidoissasi muiden opiskelijoiden kanssa, esiintyä, seurata muiden esityksiä ja saada palautetta tuomareilta. Tärkeintä on heittäytyminen mukaan omaan mieleiseen lajiin!

SAKUstars antaa hienon mahdollisuuden näyttää omaa osaamistasi kannustavan yleisön edessä. Tutustu tarkemmin täällä.

Ilmoittaudu:

Ennakkosarjat

Live-sarjat

SAKUStars Riverian opiskelijoille

Kolmipäiväisissä SAKUstars-kilpailuissa on sarjoja sekä lähetettäville töille että paikanpäällä tehtäville töille/suorituksille. Lisätietoja kulttuurikilpailutoiminnasta Sakustars.fi.

Opiskelijoiden urheilukilpailutoiminta

Riveriassa pyritään tukemaan kaikkien opiskelijoiden vahvuuksien ja lahjakkuuksien kehittymistä.

Siksi myös urheilullisesti suuntautuneille opiskelijoille tarjotaan mahdollisuuksia harjoitteluun ja kilpailutoimintaan osallistumiseen (Urheiluakatemia, seurat, valinnaisuus, Saku ry:n kilpailutoiminta).


Kaipaako sivu päivittämistä?