Pysäköinti

Joensuu: Niskala / Otsola / Peltola
Lieksa
Niittylahti
Nurmes
Outokumpu
Valtimo

Pysäköinti Niskalassa

Niskalan yksikön kaikki P-alueet kuuluvat yleisen pysäköinnin valvonnan piiriin. Niskalan henkilöstöllä on käytössä kaikki ns. tolppapaikat. Parkkipaikan haltijalla on käytössään numeroitu parkkilupa. Muilla pysäköintilapuilla ei parkkeeraus näillä paikoilla ole mahdollista. Niskalassa ei ole tarjolla yhtään pysäköintipaikkaa opiskelijoille. Jos väärin parkkeerausta tapahtuu niin parkkipaikan haltija voi tehdä ilmoituksen pysäköinnin valvontaan ja väärin pysäköinyttä sakotetaan.


Pysäköinti P-alueilla Otsolassa ja Peltolassa

Opiskelijat, jotka tarvitsevat autopaikan, saavat lupalapun opintotoimistosta ilman maksua. Lupalappu oikeuttaa pysäköimään ns. kylmille paikoille (ei tolppa- eikä kiekkopaikoille). Lämmityspaikkoja (50 euroa/lukuvuosi) myydään opiskelijoille vasta lokakuussa viikosta 43 alkaen sillä varauksella, että niitä on vapaana.

Huomioi, että Otsolan ja Peltolan kaikki P-alueet kuuluvat yleisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Sakkolapulta välttyäksesi on AINA autossa oltava näkyvillä lupalappu.

Lieksa

Pysäköinti on sallittu vain varaamattomilla paikoilla. Joitakin sähkötolpalla varustettuja pysäköintipaikkoja on saatavissa. Niistä tiedotetaan lukuvuosittain.

Autopaikkavarauksia hoitaa: Toimistosihteeri Anu Kyllönen, puh. 050 523 4374.

Niittylahti

Henkilöauton voit pysäköidä varaamattomille paikoille. Pysäköintialueella on lämmitystolppapaikkoja, jotka jaetaan lukuvuosittain paikkaa hakeneille.
Henkilöstö, sekä pitkän matkan päivittäin kulkevat opiskelijat ovat etusijalla paikkoja jaettaessa. Lämmitystolppapaikasta peritään maksu 50e/vuosi.

Nurmes

Pysäköintipaikat on keskitetty hallintosiiven vieressä olevalle parkkipaikalle. Pysäköintipaikat, joissa on lämmitystolppa, ovat maksullisia (50 e/lukuvuosi).

Autopaikkavarauksia hoitaa sihteeri Anu Kyllönen, puh. 050 523 4374.

Outokumpu

Autojen pysäköintilaa on rajoitetusti kaikilla kampuksilla. Lisätietoja lämmityspaikoista saa kiinteistöhoitaja kari.sallinen@riveria.fi tai 050 3366318.

Valtimo

Pysäköinti on sallittu vain varaamattomilla paikoilla. Lämmityspaikkavarauksia hoitaa sihteeri Anne Kokkonen, puh. 050 364 1115.