Pysäköinti

Pysäköinti Joensuussa Jukolankadulla

Opiskelijat, jotka tarvitsevat autopaikan, saavat pysäköintiluvan toimistosta. Lupa oikeuttaa pysäköimään opastein merkityille paikoille, EI kuitenkaan tolppapaikoille.

Päärakennuksen etupihalle pysäköinti on kielletty. Maksulliset lämmityspaikat on tarkoitettu vain henkilöstön käyttöön.

Pysäköinti Joensuussa Niskalassa

Niskalassa ei ole autopaikkoja opiskelijoille. Niskalan kaikki P-alueet kuuluvat yleisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Maksulliset lämmityspaikat on tarkoitettu vain henkilöstön käyttöön.

Pysäköinti Joensuussa Peltolassa

Opiskelijat, jotka tarvitsevat autopaikan, saavat pysäköintiluvan opintotoimistosta. Lupa oikeuttaa pysäköimään opastein merkityille paikoille, EI kuitenkaan tolppa- eikä kiekkopaikoille.

Rajoitettu määrä Penttilänkatu 61-hiekkaparkin lämmityspaikkoja avataan myyntiin opiskelijoille Riverian verkkokauppaan syys-lokakuussa, ja tästä tiedotetaan erikseen.

Peltolan kaikki P-alueet kuuluvat yleisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Sakkolapulta välttyäksesi on autossa oltava aina pysäköintilupa näkyvissä.

Pysäköinti Kiteellä

Pysäköinti on sallittu varaamattomilla paikoilla. Maksulliset lämmityspaikat on tarkoitettu henkilöstön käyttöön.

Pysäköinti Lieksassa

Pysäköinti on sallittu varaamattomilla paikoilla. Pysäköintialueilla olevat lämmityspaikat ovat maksullisia. Lisätietoja lämmityspaikoista saa sihteeri Anu Kyllöseltä, puh. 050 5234374.

Pysäköinti Niittylahdessa

Pysäköinti on sallittu varaamattomilla paikoilla. Pysäköintialueella on lämmitystolppapaikkoja, jotka jaetaan toimintavuosittain paikkaa hakeneille.
Henkilöstö sekä pitkän matkan päivittäin kulkevat opiskelijat ovat etusijalla paikkoja haettaessa. Lämmityspaikat ovat maksullisia. Lisätietoja lämmityspaikoista saa sihteeri Katja Soiniselta, puh. 050 402 3167.

Pysäköinti Nurmeksessa

Pysäköinti on sallittu varaamattomilla paikoilla. Pysäköintialueilla olevat lämmityspaikat ovat maksullisia. Lisätietoja lämmityspaikoista saa sihteeri Anu Kyllöseltä, puh. 050 5234374.

Pysäköinti Outokummussa

Autojen pysäköintitilaa on rajoitetusti kaikilla kampuksilla. Lisätietoja lämmityspaikoista saa kiinteistöhoitaja Kari Salliselta, puh. 050 3366318.

Pysäköinti Valtimolla

Pysäköintialueilla olevat lämmityspaikat ovat maksullisia (Riverian verkkokauppa/Autopaikkamaksut/Valtimo). Lisätietoja lämmityspaikoista saa sihteeri Anne Kokkoselta, puh. 050 364 1115.