Säilytystilat

Riverian koulutusyksiköiden ja toimipisteiden aulatiloissa on tavaroiden, opiskeluvälineiden ja vaatteiden säilytykseen tarkoitettuja naulakoita, lukollisia lokeroita ja pukukaappeja. Pukukaapit ja lokerot ovat käytössä vain opetuksellisena aikana, ei kesälomilla.

Yksiköittäin ja aloittain on erilaisia käytänteitä. Saat lisätietoja omavalmentajaltasi.

Joensuu

Hyvien tapojen mukaisesti oppitunneilla ja ruokailussa ollaan sisävaatteissa, ilman päähinettä.

Omavalmentajat ohjeistavat tarkemmin toimipisteissä sijaitsevien säilytystilojen, -kaappien ja -lokeroiden käytössä.

Lieksa

Ammattityössä on pukeuduttava työelämän vaatimusten mukaisesti. Päällysvaatteet ja päähineet jätetään naulakkotiloihin oppituntien ja ruokailun ajaksi. Opiskelijoille on tarjolla rajallinen määrä lukittavia pukukaappeja.

Nurmes

Hyvien tapojen mukaisesti luokkaopetuksessa ja ruokailussa ollaan sisävaatteissa ilman päähinettä. Ammattityössä pukeudutaan asianmukaiseen työasuun.

Henkilökohtaisia tavaroita ja päällysvaatteita varten on säilytyskaappeja käytävillä eri puolella oppilaitosta sekä ammattiopetuksen alakerran pukuhuoneissa. Säilytyskaapin avaimen saa omavalmentajalta. Kadonneesta avaimesta peritään 20 euron maksu. Säilytyskaapit ovat käytössä vain opetuksellisena aikana. Ammattiopetuksen kaapin lukituksen voi myös varmistaa omalla lukolla. Ota asiassa yhteys omavalmentajaan.

Outokumpu

Hyvien tapojen mukaisesti oppitunneilla ja ruokailussa ollaan sisävaatteissa, ilman päähinettä. Vaatesäilytykseen tarkoitettujen pukukaappien avaimia voi kysyä opintotoimistosta. Pukukaapit ovat käytössä vain opetuksellisena aikana, kesäloman ja työssäoppimisen ajaksi avaimet on palautettava takaisin toimistoon. Avaimet ovat maksuttomia, mutta palauttamatta jääneestä tai kadotetusta avaimesta peritään 20 euron maksu.

Valtimo

  • Ammattityössä pukeudutaan työelämän vaatimusten mukaisesti.
  • Luokkaopetuksessa ollaan lakitta.
  • Päällysvaatteet ja päähineet jätetään naulakkotiloihin ruokailun ajaksi.
  • Sosiaalitiloihin varattuun kaappiinsa opiskelija hankkii lukon itse.
  • Asuntolassa on huoneissa avohylly ja kaappitilaa, jonka voi sulkea omalla lukolla. Solun ovi pidetään lukittuna.

Kaipaako sivu päivittämistä?