Oma opintopolku -palvelu

KOSKI – Tutkinnot ja opintosuoritukset koottuna

Siirrämme kaikki opintosuorituksesi ja työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksot Koski-palveluun. Palvelusta erilaiset viranomaiset kuten Kela, Valvira ja Maahanmuuttovirasto saavat ajantasaiset tiedot opiskelujesi etenemisestä ja kestosta.

Voit itse tarkistaa tutkintosi ja opintosuorituksesi Oma opintopolku -palvelun kautta. Palvelussa on vuodesta 2018 alkaen kaikki peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten suoritukset ja opiskeluoikeudet. Myös muiden koulutusasteiden suoritukset löytyvät samasta paikasta.

Voit myös jakaa näkymän omiin suoritustietoihinsi haluamillesi henkilöille esimerkiksi työtä tai opiskelupaikkaa hakiessasi tai hakiessasi osaamisen tunnustamista aikasemmista koulutuksistasi. Linkki on voimassa rajoitetun ajan, eikä linkin saajan ei tarvitse kirjautua Oma Opintopolku-palveluun.

Palvelun käyttö vaatii vahvaa tunnistautumista esimerkiksi mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Palvelusta ei voi jakaa mitään salaista tietoa, sillä opintosuoritukset ja opiskeluoikeudet ovat lähtökohtaisesti julkisia.

Lisätietoja saat opintotoimistoista.