Yrittäjyys

Yrittäjyys on hyvä ja jopa realistinen vaihtoehto työuran pohdinnassa. Riveriassa saa tukea, ohjausta ja valmennusta yrittäjyyteen opintojen aikana. Merkittävää on mahdollisuus harjoittaa harjoitusyritystoimintaa osana ammatillisia opintoja. Neuvoja ja tukea yritystoiminnan käynnistämiseen, myös osa-aikaisen, on saatavilla sekä Riveriasta että oppilaitoksen ulkopuolelta. Yrittäjyyteen voi tutustua helposti ja saada henkilökohtaista neuvoa.

Kaikille avoin yrittäjyysvalmennus toteutetaan Teams-tilaisuuksina joka tiistai alkaen 10.10. klo 14 – 15. Henkilökohtainen opiskelijayrittäjä-neuvontapalvelu on joka keskiviikko alkaen 6.9. klo 14-15 Teams ja Riveria Talo tila: C127.

Lisätietoja yrittäjyydestä:
marjut.helvelahti@riveria.fi, puh. 050 4101 228
sanna.m.lappalainen@riveria.fi, puh 0505974393

Yrittäjyyden tukitahot Pohjois-Karjalassa

Te-palvelut tarjoavat neuvontaa ja erilaisia koulutuksia aloittavalle yrittäjälle. Lue lisää aloittavan yrittäjän palveluista.

Myös Business Joensuu, Keski-Karjalan kehitysyhtiö Oy, Lieksan Kehitys Oy ja Pielisen-Karjalan kehittämiskeskus Oy tarjoavat maksutonta neuvontaa yrityksen perustamiseen.

Yritysmuodot

Yrittäjäksi voi ryhtyä perustamalla oman yrityksen tai vaikkapa ostamalla toimivan yrityksen. Yritysmuotoja on useita erilaisia. Yleinen ja varsin kevyt tie yrittäjäksi on perustaa toiminimi. Osakeyhtiö sopii useamman omistajan yritysmuodoksi. Kevytyrittäjänä laskutat oman työpanoksesi laskutusfirman kautta.

Lisätietoja yritysmuodoista löydät täältä www.yritä.fi -sivustolta.

 

Lisätietoja yrittäjyydestä opintojen aikana ja sen jälkeen

marjut.helvelahti@riveria.fi, puh. 050 4101 228
sanna.m.lappalainen@riveria.fi, puh 0505974393


Kaipaako sivu päivittämistä?