Asuminen

Lähes kaikilla Riverian kampuksilla on asuntola, josta voit saada asuntolapaikan vuodeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu). Etusijalla ovat alle 18-vuotiaat ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat, joilla on pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet, mutta joilla on kuitenkin mahdollisuus matkustaa viikonlopuksi kotiin. Valinnassa huomioidaan myös hakijan kotipaikan ja opiskelijapaikan etäisyys ja kulkuyhteydet. Asuntolapaikan myöntämisessä voidaan huomioida myös sosiaaliset perusteet. Asuminen asuntolassa on maksutonta ja huoneissa asuu 1-4 henkilöä. Asumislisää ja/tai matkakorvauksia ei makseta opiskelijalle, joka saa asuntolapaikan.

Asuntolaohjaajat tukevat sinua asumiseen, elämiseen ja itsenäistymiseen liittyvissä asioissa ja tarjoavat mielekästä tekemistä vapaa-aikana. Tavoitteena on luoda turvallinen ja viihtyisä opiskelu- ja asuinympäristö.

Voit hakea asuntolapaikkaa opiskelijatietojärjestelmä Wilmassa (https://riveria.inschool.fi/). Opintojaan jatkavat opiskelijat voivat hakea seuraavan vuoden asuntolapaikkaa maaliskuusta alkaen.

Asuntolapaikan-hakeminen-Wilmassa-opiskelijat.

Käsittelemme asuntolahakemuksia kootusti noin kerran kuukaudessa.

Kun tulet ulkomailta opiskelemaan ja asumaan Suomeen, sinun on noudatettava Suomen ulkoministeriön ja valtioneuvoston ohjeita maahan saapumisesta.

Mahdollisen karanteeniaikana ei ole mahdollista asua asuntolassa. Riverian päivittyvät ohjeet löydät täältä.  Seuraathan ajankohtaisia ohjeita koronatilanteesta myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta Matkustaminen ja koronaviruspandemia

 

 

Kuva: Minna Selkimäki

Katso myös


Kaipaako sivu päivittämistä?