Asuminen

Lähes kaikilla Riverian kampuksilla on asuntola, josta voit saada asuntolapaikan vuodeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu). Etusijalla ovat alle 18-vuotiaat ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat, joilla on pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet, mutta joilla on kuitenkin mahdollisuus matkustaa viikonlopuksi kotiin. Valinnassa huomioidaan myös hakijan kotipaikan ja opiskelijapaikan etäisyys ja kulkuyhteydet. Asuntolapaikan myöntämisessä voidaan huomioida myös sosiaaliset perusteet. Asuminen asuntolassa on maksutonta ja huoneissa asuu 1-4 henkilöä. Asumislisää ja/tai matkakorvauksia ei makseta opiskelijalle, joka saa asuntolapaikan.

Asuntolaohjaajat tukevat sinua asumiseen, elämiseen ja itsenäistymiseen liittyvissä asioissa ja tarjoavat mielekästä tekemistä vapaa-aikana. Tavoitteena on luoda turvallinen ja viihtyisä opiskelu- ja asuinympäristö.

Voit hakea asuntolapaikkaa opiskelijatietojärjestelmä Wilmassa (https://riveria.inschool.fi/). Opintojaan jatkavat opiskelijat voivat hakea seuraavan vuoden asuntolapaikkaa maaliskuusta alkaen.

Asuntolapaikan-hakeminen-Wilmassa-opiskelijat.

Käsittelemme asuntolahakemuksia kootusti noin kerran kuukaudessa.

Kun tulet ulkomailta opiskelemaan ja asumaan Suomeen, sinun on noudatettava Suomen ulkoministeriön ohjeita maahan saapumisesta. Kaikille niille henkilöille, jotka tulevat maista, joihin kohdistuu sisä- tai ulkorajavalvontaa, suositellaan 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia. Vasta tämän omaehtoisen karanteenin jälkeen, voit ottaa asuntolapaikan vastaan Riverian asuntolastaKaranteeniaikana ei ole mahdollista asua asuntolassa. Seuraathan ajankohtaisia ohjeita koronatilanteesta Suomen ulkoministeriön sivuilta www.um.fi.

 

 

Kuva: Minna Selkimäki

Katso myös


Kaipaako sivu päivittämistä?