Opiskelijakortti

Opiskelijakorteilla saat alennuksia ja etuuksia

Opiskelijajärjestöjen opiskelijakortit

SAKKI‐kortti oikeut­taa myös Matka­huol­lon ja VR:n opis­ke­lija‐alen­nuk­siin. Kortti kannattaa hankkia heti opintojen alussa koko opiskeluajaksi. Tällöin kortti on valmiina esimerkiksi ensimmäistä junamatkaa varten. Liittyminen onnistuu Sakki ry:n sivuilla.

Suomen opiskelija-allianssi OSKU ry:n kortista saat lisätietoja yhdistyksen sivuilta.

Kahden tutkinnon opiskelijat voivat hankkia myös Suomen lukiolaisten liiton opiskelijakortin.

SAKKI- tai OSKU-kortin hankintaa varten tarvitset opiskelijatodistuksen, jonka saat opintotoimistosta. Voit tilata sen sähköpostilla opintotoimisto@riveria.fi tai Opintotoimiston sivulta. Lisätietoja www.vr.fi tai www.matkahuolto.fi.

Digitaalinen Slice-opiskelijakorttikännykkä

Ota käyttöön maksuton ja digitaalinen Slice-opiskelijakortti. Kortilla saat monia opiskelijaetuja ja -alennuksia Suomessa. Edut löydät kätevästi Slicen omasta sovelluksesta, jossa voit selata ja lunastaa etuja. Opiskelijaetuja myöntävät yritykset tunnistat katukuvassa sinisestä Slice-sydäntarrasta. Etuja on tarjolla lähes joka paikkakunnalta, kaiken ikäisille, paikallisista ja valtakunnallisista yrityksistä sekä verkkokaupoista.

Voit saada Slice-opiskelijakortin, kun opintosi kestävät yli 8 kuukautta. Opintojesi mukaan korttisi väri on joko sininen tai vihreä.

Sininen vai vihreä Slice-opiskelijakortti?

Slice-kortista on kaksi versiota: sininen ja vihreä kortti. Sininen kortti on tarkoitettu päätoimisesti opiskeleville opiskelijoille, joille ei makseta opiskeluajalta päivärahaa tai palkkaa. Se oikeuttaa yleisten Slice-opiskelijaetujen lisäksi VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennuksiin.

Vihreällä kortilla et saa alennusta VR:n tai Matkahuollon lipuista, mutta oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin ympäri Suomen.

opiskelijakortti    opiskelijakortti

Tarkemmat ehdot VR:n ja Matkahuollon alennuksiin löydät VR:n ja Matkahuollon verkkosivuilta:

Kortin käyttöönotto:

  1. Anna Wilmassa suostumus tietojen luovuttamiseen fi:lle opiskelijakorttisi toimittamista varten. Suostumuksen voit antaa Wilman henkilö- ja yhteystietolomakkeella. Vahvista samalla, että olet tutustunut VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennusten ehtoihin.

ohje

Oikeus VR:n ja Matkahuollon alennuksiin tarkastetaan myös Wilmasta tietojen luovutuksen yhteydessä.

  1. Odota 60 minuuttia, että tietosi ehtivät siirtyä Slicelle.
  2. Siirry osoitteeseen slice.fi/upload/riveria. Lataa sivulla valokuvasi palveluun, täytä sivustolla kysyttävät tiedot ja tilaa kortin aktivointikoodi.
  3. Saat Sliceltä sähköpostin, jossa on opiskelijakorttisi aktivointitunnukset. Viesti tulee sekä Riverian että Wilmaan kirjattuun henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen. Huomioi, että aktivointikoodit sisältävä sähköposti voi mennä roskapostiin.Jos et saa viestiä, tarkista myös roskapostikansio.Jos sähköposti ei saavu, eikä löydy myöskään roskaposti-kansiosta, laita viestiä Slicen asiakaspalveluun osoitteella info@slice.fi. Kortin aktivointitunnukset voi saada vain Slicelta.
  4. Lataa Slice.fi-sovellus puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi.
  5. Kirjaudu saamillasi aktivointitunnuksilla Slice-sovellukseen.
  6. Kortti on valmis käytettäväksi. Nauti opiskelijaelämästä ja hyödynnä tuhannet opiskelijaedut ympäri Suomen!

Kun koulutuksesi päättyy, korttisi voimassaolo lakkaa.

Vaihdoitko puhelinta?

Mikäli vaihdat puhelinta ja sinun täytyy siirtää digitaalinen opiskelijakortti uuteen laitteeseen, toimi seuraavasti:

  1. Nollaa ensin tunnuksesi osoitteessa: Slice.fi/resetoi
  2. Kirjoita sähköpostiosoitekenttään sama sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut Wilmassa henkilökohtaiseksi sähköpostiosoitteeksi. Se on joko koulun sähköpostiosoite tai muu sähköpostiosoitteesi.
  3. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat uudet aktivointitunnukset, joilla voit ladata kortin toiseen laitteeseen.

 

 


Kaipaako sivu päivittämistä?