Ruokailu

Perustutkinto- ja TUVA-opiskelijana sinulla on oikeus maksuttomaan opiskelijalounaaseen opiskelupäivien aikana. Todistaaksesi oikeutesi maksuttomaan ateriaan, sinulla on oltava jokaisena koulupäivänä mukanasi oma kortti, jossa on viivakoodillinen henkilötunniste. Esimerkiksi henkilökortti, passi, KELA-kortti, ajokortti tai mopokortti. Ruokailuoikeus varmistetaan heti ensimmäisestä opiskelupäivästä alkaen.

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, saat edu.fi -sähklöpostiisi väliaikaisen lupakortin, jota voit käyttää virallisen kortin saamiseen saakka. Väliaikainen lupakortti toimii  myös kuvana puhelimen näytöltä.

Ravitsemispalveluhenkilöstö opastaa mielellään kortinlukijan käytössä ja myös valvoo lounasoikeuden noudattamista lounaalle tultaessa päivittäin.

Ruokailuetuus ei koske ammatti- ja erikoisammattitutkinto-, oppisopimus-, työvoima- ja henkilöstökoulutusta. Lounaan hinta 5,20 € normaali lounas ja keittolounas 4,80 €.

Riveriassa on käytössä kahdeksan viikon vaihtuva ruokalista.


Erityisruokavaliot

Ilmoita erityisruokavaliot opiskelijaravintolalle etukäteen lomakkeella, jonka saat omasta oppilaitosruokalastasi tai voit tulostaa lomakkeen tästä ja toimittaa sen täytettynä ruokalaasi.

Ateriakorvaus

Perustutkinto- ja TUVA-koulutuksessa oleva opiskelija on oikeutettu maksuttomaan ateriaan opiskeluun kuuluvina opiskelupäivinä oppilaitoksessa, opintomatkoilla tai työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa. Jos ruokailu näinä opiskelupäivinä ei ole mahdollista, maksetaan opiskelijalle ateriakorvausta.

Korvattava summa on 4,00 euroa/päivä. Luonnonvara-alan perustutkinto-opiskelijoille 6,50 €/päivä. Etuus ei koske oppisopimus- eikä työvoimakoulutusta.

Lue lisää ateriakorvauksen hakemisesta.

 

Riveriassa syödään terveellisesti

Ateriat on suunniteltu valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaisesti. Täysipainoinen ateria sisältää lämpimän ruoan, salaatin, ruokajuoman, leivän ja levitteen. Kahvilasta voi myös ostaa terveellisiä välipaloja ja kahvilatuotteita.

Kun syö hyvin, voi hyvin. Jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että käyt ruokailemassa jokaisena koulupäivänä! Ateriointi yhdessä kavereiden kanssa on mukava breikki päivään.

Hyvien käyttäytymistapojen mukaisesti tule opiskelijaravintolaan ilman lakkia ja päällysvaatteita huomioiden kanssaruokailijat.

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä ja tuetaan kestävää kehitystä ruuanvalmistuksessa ja tarjoilussa! Ruokahävikin vähentäminen vaikuttaa kuljetusten päästöihin ja tietenkin biojätteen määrään. Kun ruokajäte saadaan vähenemään, niin ruuan tuottamiseen käytettävän veden ja energian kulutus vähenee. Tuotetaan ruokaa vain ravinnoksi, ei jätteeksi. JOS OTAT ET JÄTÄ -biojätteen seurantakampanja on käynnissä kaikissa opiskelijaravintoloissa.

Ravitsemispalveluiden yhteystiedot

Huom! Laitathan ensisijaisesti meille ssähköpostia. Jos tavoittelet puhelimitse ja emme vastaa, niin laitathan tekstiviestin, kiitos!

Kuparisydän Outokumpu     050 5777476 tai ravintola.kuparisydan@riveria.fi
Monikko Outokumpu           050 5777848 tai ravintola.kuparisydan@riveria.fi
Kapusta Valtimo                  0503838950 tai ravintola.kapusta@riveria.fi
Muskotti Nurmes                050 3065329 tai ravintola.muskotti@riveria.fi
Herkkukellari Niittylahti       050 4023174 tai ravintola.herkkukellari@riveria.fi
Jukolan keittiö                     0503839538 tai  ravintola.peltsi@riveria.fi
Riveria talon keittiö             050 5875028 tai ravintola.peltsi@riveria.fi