Ruokailu

Perustutkinto- ja TUVA-opiskelijana sinulla on oikeus maksuttomaan opiskelijalounaaseen opiskelupäivien aikana. Saat maksuttoman lounaan kaikista Riverian opiskelijaravintoloista näyttämällä kassalla Kela-korttia, ajokorttia ja henkilökorttia, joissa on viivakoodi. Ruokailun sujuvuuden varmistamiseksi, ota kortti valmiiksi esille tullessasi ruokailuun.

Ruokailuetuus ei koske ammatti- ja erikoisammattitutkinto-, oppisopimus-, työvoima- ja henkilöstökoulutusta. Lounaan hinta muille opiskelijoille 5,20 € normaalilounas ja keittolounas 4,80 €.

Riveriassa on käytössä kahdeksan viikon vaihtuva ruokalista


Ruokala ja ruokalistat


Erityisruokavaliot

Ilmoita erityisruokavaliot opiskelijaravintolalle etukäteen lomakkeella, jonka saat omasta oppilaitosruokalastasi tai voit tulostaa lomakkeen tästä ja toimittaa sen täytettynä ruokalaasi.

Terveellisyys

Ateriat on suunniteltu valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaisesti. Täysipainoinen ateria sisältää lämpimän ruoan, salaatin, ruokajuoman, leivän ja levitteen. Kahvilasta voi myös ostaa terveellisiä välipaloja ja kahvilatuotteita.

Sosiaalisuus

Kun syö hyvin, voi hyvin. Jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että käyt ruokailemassa jokaisena koulupäivänä! Ateriointi yhdessä kavereiden kanssa on mukava breikki päivään.

Hyvien käyttäytymistapojen mukaisesti tule opiskelijaravintolaan ilman lakkia ja päällysvaatteita huomioiden kanssaruokailijat.

Sponchia / Pixabay

Kestävyys

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä ja tuetaan kestävää kehitystä ruuanvalmistuksessa ja tarjoilussa! Ruokahävikin vähentäminen vaikuttaa kuljetusten päästöihin ja tietenkin biojätteen määrään. Kun ruokajäte saadaan vähenemään, niin ruuan tuottamiseen käytettävän veden ja energian kulutus vähenee. Tuotetaan ruokaa vain ravinnoksi, ei jätteeksi. JOS OTAT ET JÄTÄ -biojätteen seurantakampanja on käynnissä kaikissa opiskelijaravintoloissa.

Ateriakorvaus

Olet oikeutettu työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta ateriakorvaukseen, mikäli sinulla ei ole ruokailumahdollisuutta oppilaitoksessa tai ruokailua työpaikalla ei ole voitu järjestää. Samoin menetellään opintomatkoilla, ellei oppilaitos tarjoa eväitä. Ateriakorvauksen suuruus on 4,00 euroa/koulupäivä.

Työpaikoilla on aterioiden ja niiden maksujen suhteen vaihtelevia käytäntöjä, joten myös ateriakorvaukset tarkistetaan kunkin opiskelijan työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta tapauskohtaisesti.

Hae korvausta työpaikalla tapahtuvan oppimisen päätyttyä Expense-ohjelmalla.
Ohjeet hakemuksen tekemiseksi löytyvät tästä.

https://expense.riveria.fi/Expense/ (Ulkoverkko eli jos kirjaudut esim. kotona)
https://expense.riveria.fi/Expense// (Riverian sisäverkko)

Ravitsemispalveluiden yhteystiedot

Huom! Laitathan ensisijaisesti meille s-postia. Jos tavoittelet puhelimitse ja emme vastaa, niin laitathan tekstiviestin, kiitos!

Kuparisydän Outokumpu     050 5777476 tai kky.kuparisydan@riveria.fi
Monikko Outokumpu           050 5777848, tai kky.kuparisydan@riveria.fi
Kapusta Valtimo                  0503838950 tai kky.kapusta@riveria.fi
Muskotti Nurmes                050 3065329 tai kky.muskotti@riveria.fi
Herkkukellari Niittylahti       050 4023174 tai kky.herkkukellari@riveria.fi
Jukolan keittiö                     0503839538 tai  kky.reppu@riveria.fi
Riveria talon keittiö             050 5875028 tai kky.reppu@riveria.fi
Kanerva (15.10 saakka)     050 5020353 tai kky.kanerva@riveria.fi