Tutkintotodistus ja liitteet

Aina kun opintosi päättyvät saat todistuksen, josta näet koulutuksen aikana suorittamasi opinnot. Säilytä todistus huolella, tarvitset sitä monta kertaa opiskelu- ja työurasi aikana!

Tutkintotodistus

Suoritettuasi kaikki tutkintoosi kuuluvat tutkinnon osat, saat tutkintotodistuksen. Todistuksen liitteenä saat opintosuoritusotteen, jossa on kuvattu tarkemmin suorittamasi koulutuksen sisältö ja kesto. Todistuksia luovutetaan valmistumispäivinä kaksi kertaa kuukaudessa. Lue lisää valmistumispäivistä.

Todistus suoritetuista tutkinnon osista

Todistuksen suoritetuista tutkinnon osista saat jos tavoitteenasi on ollut suorittaa tutkinnon osa/osia. Todistuksen liitteenä on opintosuoritusote, jossa näkyy suorittamasi koulutuksen sisältö ja kesto.

Jos eroat kesken opintojen ja olet suorittanut jo tutkinnon osia, sinulle postitetaan erotodistuksen lisäksi todistus suoritetuista tutkinnon osista. Jos et eropäivään mennessä ole kerryttänyt vielä suorituksia tutkinnon osista, sinulle toimitetaan opintosuoritusote.

Todistus valmentavan koulutuksen suorittamisesta (VALMA)

Saat todistuksen valmentavan koulultuksen suorittamisesta, kun olet suorittanut HOKSin mukaiset Valman opinnot. Jos opiskelusi Valmassa päätty eroamiseen tai sinut katsotaan eronneeksi, saat todistuksen suoritetuista koulutuksen osista.

Opiskelutodistukset ja opintosuoritusotteet opintojen aikana

Voit tilata tarvitsemasi tulosteet kotiosoitteeseesi tai noutaa ne itse. Tilauslomakkeen löydät täältä.

Todistuskopiot opintojen päätyttyä

Voit tilata kopion aikaisemmin saamastasi todistuksesta Riverian arkistosta. Kopiot ovat maksullisia. Huom! Jos olet valmistunut vuonna 2018 tai sen jälkeen, saat omat suoritustietosi jaettua Opintopolun kautta maksutta.

 

Free-Photos / Pixabay

Onko sinulla parempaa tietoa?