Ammatillinen ohjaaja

Ammatillisen ohjaajan tuki on lisäohjausta varsinaisen opetuksen lisäksi. Sen tavoitteena on opiskelijan oppimisvalmiuksien ja oppimisen vahvistaminen sekä sosiaalisen ja henkisen kasvun tukeminen. Ohjaaja voi olla mukana tunneilla tai ohjaus voi olla henkilökohtaista. Opintoihin liittyvien asioiden lisäksi voi keskustella ohjaajan kanssa myös muista mieltä askarruttavista asioista.

Joensuu
Kitee
Lieksa
Niittylahti
Nurmes
Outokumpu
Valtimo

Joensuu

Ammatillinen ohjaaja voi tukea ja ohjata opiskelijaa sekä ammatillisissa että yhteisten tutkinnon osien opinnoissa.

Verkko-ohjauksen käytännön järjestelyt järjestetään ja tiedotetaan koulutusaloittain.

Ammatillinen ohjaaja, Kaupan ja hallinnon alat

Tommi Hilli, p. 050 577 7691, tommi.hilli@riveria.fi

Merja Hirvonen, p. 050 311 5778, merja.hirvonen@riveria.fi

Ammatillinen ohjaaja, Sosiaali- ja terveysala

Mika Kukkasniemi, p. 050 311 5809, mika.kukkasniemi@riveria.fi

Ammatillinen ohjaaja, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto / Niskala

Kirsi Kukkonen, p. 050 3100 628, kirsi.kukkonen@riveria.fi

Lieksa

Koulunkäynninohjaaja

Lieksassa toimii yksi koulunkäynninohjaaja. Koulunkäynninohjaaja voi tukea ja ohjata Sinua sekä ammatillisten että yhteisten tutkinnon osien suorituksissa.

Ohjaus on lisäohjausta varsinaisen opetuksen lisäksi. Sen tavoitteena on opiskelijan oppimisvalmiuksien ja oppimisen vahvistaminen sekä sosiaalisen ja henkisen kasvun tukeminen. Koulunkäynninohjaaja voi olla mukana tunneilla tai ohjaus voi olla henkilökohtaista. Opintoihin liittyvien asioiden lisäksi voit keskustella koulunkäynninohjaajan kanssa myös muista mieltäsi askarruttavista asioista.

Lisätietoja saat koulunkäynninohjaajalta, erityisopettajalta sekä ryhmänohjaajaltasi.

Koulunkäynninohjaaja Küllike Järvela, p. 050 464 7577, kyllike.jarvela@riveria.fi

Niittylahti

Nuoriso-ja vapaa-ajan ohjauksen koulutuksessa on ammatillinen ohjaaja, joka on tukemassa ja ohjaamassa opintoja sekä ammatillisessa että ammattitaitoa täydentävissä opinnoissa. Ohjaajan työn tavoitteena on opiskelijan oppimisvalmiuksien ja oppimisen vahvistaminen sekä sosiaalisen ja henkisen kasvun tukeminen. Ohjaaja voi olla mukana tunneilla tai ohjaus voi olla henkilökohtaista. Opintoihin liittyvien asioiden lisäksi ohjaajan kanssa voi keskustella myös muista mieltä askarruttavista asioista.

Ammatillisen ohjaajana toimii Kati Lappalainen
p. 050 402 3194, kati.lappalainen@riveria.fi

Nurmes

Ammatillinen ohjaaja

Riveria Nurmeksen ruokalassa työskentelee ammatillinen ohjaaja Kaisa Heisakanen, puh. 050 306 5329, sähköposti kaisa.heiskanen@riveria.fi. Ammatillinen ohjaaja toimii opiskelijan tukena yhdessä opettajan kanssa.

Etsivä nuorisotyö

Hyvärilän nuorisokeskus toteuttaa etsivää nuoristotyötä Nurmeksessa. Käytännössä etsivää nuorsiotyötä tehdään Nuortenpaja Apajan ja perusnuorisotyöntekijöiden voimin heidän oman työnsä ohella.

Yhteyshenkilönä toimii etsivä nuorisotyöntekija Martti Piironen, puh. 050 406 5713, sähköposti martti.k.piironen@nurmes.fi. Lisäksi yhteyttä voi ottaa WhatsAppin ja Facebookin välityksellä.

https://facebook.com/apaja.nuortenpaja

Nuortenpaja Apaja

Nuortenpaja Apaja on Nurmeksessa sijaitseva työhön, koulutukseen tai elämänhallintaan liittyvissä asioissa tukea ja ohjausta tarjoava 15-29 -vuotiaiden nuorten työpaja ja valmennuskeskus, jonka toimintamuotoina ovat työ- ja yksilövalmennus sekä koulutus. Riveria Nurmes tekee tiivistä yhteistyötä Apajan kanssa. Opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa opintojaan yksilöllisesti myös Nuortenpaja Apajan tiloissa. Opintojen sisällöistä pajajakson aikana vastaavat oppilaitoksen opettajat.

Nuortenpaja Apaja, Kirkkokatu 18, 2 krs, 75500 NURMES
nuortenpaja@nurmes.fi

Nuorisopäällikkö Paula Timonen, p. 040 838 9247
Yksilövalmentajana Juuassa Tuula Kivistö, p. 040 838 9246

Outokumpu

Oppilaitoksessa toimii ohjaaja, joka on tukemassa ja ohjaamassa opintoja sekä ammatillisissa että yhteisissä opinnoissa. Ohjaajan työn tavoitteena on opiskelijan oppimisvalmiuksien ja oppimisen vahvistaminen sekä sosiaalisen ja henkisen kasvun tukeminen. Ohjaaja voi olla mukana tunneilla tai ohjaus voi olla henkilökohtaista. Opintoihin liittyvien asioiden lisäksi ohjaajan kanssa voi keskustella myös muista mieltä askarruttavista asioista.

Ohjaajan yhteystiedot:
Mari Kinnunen, p. 050 521 6430, mari.kinnunen@riveria.fi

Valtimo

​Koulunkäyntiavustaja tukee ja ohjaa opiskelijaa pääsääntöisesti yhteisissä tutkinnon osissa. Hän työskentelee opettajan mukana oppitunneilla.

Lisäksi koulunkäyntiavustaja seuraa opiskelun edistymistä sekä ohjaa tehtävien suoritusta.

Yhteystiedot:
Margit Puumalainen, p. 050 3460 584, margit.puumalainen@riveria.fi