Oppisopimuskoulutuksen Suomen parhaat vuonna 2020!

On aika palkita tekijätyypit – kilpailussa haettiin vuoden 2020 parasta oppisopimusopiskelijaa, työnantajaa, työpaikkaohjaajaa ja yrittäjäopiskelijan mentoria sekä yrittäjäoppisopimusopiskelijaa. Oppisopimuskilpailu järjestettiin nyt neljännen kerran.

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n hallitus valitsi yhdessä valintaraadin kanssa palkintojen ja kunniakirjojen saajat koulutuksenjärjestäjien lähettämistä ehdotuksista. Raati totesi, että kilpailu oli tänäkin vuonna kovatasoinen. Kaikki osallistuneet, palkitut ja kunniamaininnan saajat ovat hyviä oppisopimuskoulutuksen laaja-alaisten mahdollisuuksien puolestapuhujia.

Palkitut tahot ja kunniamaininnan saajat julkaistiin Oppisopimuswebinaarissa 4.11. 2020. Palkinnot ja kunniakirjat luovutetaan kilpailuun lähettäneiden koulutuksenjärjestäjien toimesta myöhemmin. Kunniakirjat on allekirjoittanut opetusministeri Li Andersson.

Palkittavien sarjoja olivat:

Vuoden 2020  oppisopimusopiskelija, Vuoden 2020 työnantaja, Vuoden 2020 työpaikkaohjaaja, Vuoden 2020 yrittäjäopiskelijan mentori sekä Vuoden 2020 yrittäjäoppisopimusopiskelija.

Lisäksi myönnettiin kaksi kunniamainintaa ja näistä toinen tuli Pohjois-Karjalaan, kun kontiolahtelainen yrittäjä Jonathan Carle palkittiin (Vivaret Oy ja koulutuksenjärjestäjänä Riveria). Riveria palkitsi Jonathan Carlen jo aikaisemmin.

Lisätietoja tästä

Onnittelemme lämpimästi Jonathania!

Lisätietoa kaikista palkituista ja osallistuneista:
Valtakunnalliseen oppisopimuskilpailuun osallistuneet 2020

 

Lisätietoja:
Suomen oppisopimusosaajat ry
hallituksen puheenjohtaja Virpi Spangar
p. 050 520 8854, virpi.spangar@osao.fi

ja

Riveria
toimialajohtaja Teemu Kokko
p. 050 342 2523, teemu.kokko@riveria.fi