Peltolan ohjaus- ja oppimisympäristön info

Kaipaatko Y-opintoihin-, verkko-opintoihin- tai työn hakemiseen ohjausta?

Kaipaisitko hyvinvointivalmennusta, tai ohjausta elämänhallintaasi liittyviin taitoihin?

Näihin saat ohjausta Peltolan Joustavasta ohjaus- ja oppimisympäristöstä

Tila E265 (valkoinen talo, 2. krs)

Y-Paja

Anni Ihalainen on ohjaamassa ma-to klo. 13.00-16.00. Y-pajalla voit tehdä opintoja nopeutetusti tai täydentää kesken jääneitä yhteisiä opintoja itsenäisesti tai ohjatusti. Erityisopettaja on myös tarvittaessa ohjaamassa opintojasi.

Hymyilevä ohjaaja, etualalla pari nuorta tietokoneillaan.
Y-ohjaaja Anni Ihalainen

Verkko-opintopaja

eRiverian ohjaaja on opastamassa verkko-opinnoissa keskiviikkoisin klo. 12.00-15.00.

Uraohjausta

ja tukea työllistymiseen liittyvissä asioissa, sekä apua valmistuville saa uraohjaaja Sini Ahvensalmelta torstaisin klo. 9.00-11.00.

Etsivä nuorisotyöntekijä

Jenni Turpeisen kanssa kannattaa tulla keskustelemaan elämää ja opiskelua askarruttavista asioita tai kertomaan hyvästä fiiliksestä tiistaisin klo. 12.00-14.00. Jenni aloittaa säännölliset tapaamiset Peltolassa alkaen 1.10.2019.

Teematilaisuuksia

järjestämme mahdollisuuksien mukaan. Ensimmäisessä 25.10.2019 alk. klo. 8.15 järjestettävässä tilaisuudessa on teemana hyvinvointi ja harrastustoiminta.

Hyvinvointi-valmennuksesta ja opiskeluvaikeuksien syiden selvittämisestä ja apukeinoista voit kysyä rohkeasti erityisopettaja Jouko Ignatiukselta joko ex tempore paikan päällä, tai soittamalla puh. 0500945177 tai lähettämällä sähköpostia jouko.ignatius@riveria.fi.

""

TERVETULOA! opiskelemaan, oppimaan ja edistämään hyvinvointiasi hymyssä suin.