Peruuttamaton asenne -kampanjan livelähetykset & podcastit

Riverian opiskelijoille ja henkilöstölle suunnatun Asenne-kampanjan tilaisuudet siirtyivät Asenne-kanavalle. Lähetykset tuotetaan suorana Riverian Asenne-studiosta

Tule mukaan kuulolle yksin tai yhdessä!

Seuraava Asenne-livelähetys 23.2.2021 klo 13-14.30

teemalla Vastuullisuus

Helmikuu on Asenne-kuu ja Asenne-tiimi on täydessä vauhdissa aina maakuntiin asti. Vastuullisuus teeman mukaan asennetiimi ottaa innostuneella ja positiivisella asenteella vastuuta koko kuukaudesta.

Asenne-studiot tulevat joka maakuntaan ja asennevalmentaja Jani Torppa on kiertueella mukana. Asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen tsemppaa opiskelijoita Uskalla Yrittää tapahtumassa 18.2.2021.

Helmikuun Asenne-studioon kokoontuu 23.2.2021 Asennevalmentaja Mikko OJ Ojasen kanssa huippujoukko Riverian opiskelijayrittäjiä mm. Maiju Pöppönen ja Väinö Pikkarainen sekä Riverian kasvatit FoResting Oy yrittäjät, jotka ovat W-power liikeideakilpailun voittajia. Helmikuussa on vastuullisesti monet linjat auki.

Helmikuun Asenne-studiot maakunnissa

Uskalla yrittää -tapahtuma ja semifinaali

  • 18.2.2021 klo 12.00–15.30, asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen > osallistumislinkki tulossa½

Vuoden 2021 ensimmäinen lähetys toteutettiin 20.1.2021 klo 13.00–14.30 teemalla Askeleet uuteen vuoteen  > katso tallenne. Vuosi startattiin kurkistamalla tulevaisuuteen teemalla ihanan kamalat unelmat. Riverian näyttelijäopiskelija Kati Häyrinen tiimeineen vastasi spiikkaamisesta. Opiskelijayrittäjä Harri Asikainen ja unelma Paremmat Bileet Ny. Riverian kasvatti, yrittäjä Henna Otronen astelee jo unelmissaan sekä auttaa opiskelijoita saavuttamaan omiaan. Asennekummi Johannes Hatsolon tarinan voimalla askellettiin kohti omia unelmia

Asenne-lähetykset 2020

Ensimmäinen lähetys järjestettiin 26.8. klo 13.00–14.30 > katso tallenne.  Mukana oli Riverian asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen yhdessä Riverian opiskelijoiden kanssa. Johannes on asennevalmennuksen ammattilainen ja täydestä sydämestä mukana Riverian Asenne-projektissa.

Toisessa Asenne-kanavan lähetyksessä 16.9.2020 asennevalmentajaja oli Helena Kastikainen, joka on myynti- ja markkinointialan yrittäjä, seikkailija, Diili finalisti ja ylpeä merkonomin tutkinnostaan. Hän kannustaa kaikkia tavoittelemaan oman näköisiä urapolkuja. Katso tallenne.

Kolmannessa Asenne-kanavan lähetyksessä 6.10.2020 toimi asennevalmentajana Ilkka Koppelomäki, Saa mitä haluat -valmentaja. Lokakuun aiheena olivat hyvät tavat, johda osaamista ja jaksamistasi.  Katso tallenne.

Neljännessä Asenne-kanavan lähetyksessa 10.11.2020 motivaatioon ja itsetuntoon johdatteli Bettina Peltoniemi ja asennevalmentaja Jani Torppa. Bettinan piinapenkissä Vuosi Yrittäjänä -ohjelmasta Kati Suomalainen. Katso tallenne.

Viidennessa Asenne-kanavan lähetyksessä 2.12.2020 ohjelman juontajana toimi Bettina Peltoniemi ja asennevalmentajana Riverian asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen. Haastateltavina esikoistaidenäyttelyn juuri avannut Sara Pietarinen, Luovuudenhulluus Ny ja Antti Saario, Goon Squad NY, jolla takana ensimmäinen tehosteräjäyttäjä -näyttö Ilomantsin Sotatie -projektissa. Vielä huippua kuultavana, kun Riverian kasvatin Miro Turunen kertoi matkastaan huippumyyjäksi. Katso tallenne.

Tavataan Asenne-kanavalla! Nyt on lupa innostua, innostaa ja olla ylpeästi riverialainen.

Peruuttamaton Asenne Podcast – tule kuulolle!

Lisätietoja:
Marjut Helvelahti, yrittäjyyden lehtori
p. 050 410 1228, marjut.helvelahti@riveria.fi