Peruuttamaton asenne -kampanjan livelähetykset & podcastit

Asenne-kampanja on suunnattu Riverian opiskelijoille ja henkilöstölle. Asenne-kampanjan lähetykset tuotetaan suorana Riverian Asenne-studiosta

Tule mukaan ja kuulolle yksin tai yhdessä opiskelijoiden tai tiimiläistesi kanssa!

Seuraava Asenne-livelähetys 5.5.2021 klo 13 – 14.30

teemalla palautteen antaminen ja vastaanottaminen

Asennejuontajina Saara Karjalainen ja Pihka Laubert avaavat palautteen tärkeyden osana omaa kehittymistä. Päävalmentajana palautepäivässä on Asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen. Pääsemme seuraamaan kokkiopiskelijoiden Rileete Ny:n tarinaa ja visiota tulevaisuuteen. Kuullaan ja nähdään, mitä kuuluu opiskelijoille Hilla Kaasinen, Bettina Peltonimi, Jaakob Rissanen ja Rita Piironen sekä Esko Tiainen ja Tuukka Pennanen, jotka olivat starttaamassa Asenne projektin 2019.

Vastaa Asenne-kanavan palautekyselyyn!

Katso aiemmat Asenne-kanavan lähetykset

Peruuttamaton Asenne Podcast 2021 – tule kuulolle!

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 20 – Pelaamme Samaa Peliä

Tässä jaksossa vierailee Niko Lindfors Joensuu Entrepreneurship Society:sta. Keskustelemme kuukauden aiheista, Nikon taustasta ja itse JoES:sta. Arttu korostaa sen, että vaikka yritykset kilpailevat niin loppujen lopulta kaikki yrittäjät pelaavat samaa peliä. Muut yrittäjät/yritykset auttavat toista yritystä hädässä. Keskustelemme myös siitä, kuinka vaikeaa on ravintola-alan yrityksellä pitää bisnes pystyssä näinä aikoina.

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 19 – Verkostoituminen

Tässä jaksossa vierailee Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Merja Blomberg. Tässä jaksossa keskustellaan kuukauden aiheista, jotka ovat tavoitteellisuus, verkostoituminen ja hyvät tavat. Puhutaan myös Merja Blombergin historiasta, mitä eri hankkeita Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:llä on ja terveisiä opiskelijoille.

Täältä löydät tallenteet aiemmista Asenne-liveistä sekä podcasteista!

Lisätietoja:
Marjut Helvelahti, yrittäjyyden lehtori
p. 050 410 1228, marjut.helvelahti@riveria.fi