Peruuttamaton asenne -kampanjan livelähetykset & podcastit

Asenne-kampanja on suunnattu Riverian opiskelijoille ja henkilöstölle. Asenne-kampanjan lähetykset tuotetaan suorana Riverian Asenne-studiosta.

Vastaa Asenne-kanavan palautekyselyyn!

Täältä löydät tallenteet aiemmista Asenne-liveistä sekä podcasteista!

Peruuttamaton Asenne Podcast 2021 – tule kuulolle!

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 24: Big boss

Tässä jaksossa vierailee Pohjois-Karjalan maakuntaliiton johtaja Markus Hirvonen. Toukokuun aiheena siis palaute. Markus kuvailee kuinka hän haluaa antaa vain positiivista palautetta työntekijöille, ei yhtään negatiivista. Keskustellaan myös siitä, mitä erilaisia hankkeita Pohjois-Karjalan maakuntaliitolla on ja lopuksi klassinen kysymys ”minkälainen asenne teillä on?”

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 23: Inhimillisyys

Tämä jakso on erityinen, koska saatiin vieraaksi ensimmäinen opiskelija joka on Saara Karjalainen! Arttu ja Saara keskustelee toukokuun aiheista mikä on palaute. Saara kertoo oman tapahtuman mikä oli ravintolassa ja omia mietteitä palautteesta. Arttu myös miettii, onko hänen asenteessa ongelmaa, mutta onneksi Saara tsemppaa ja kertoo, että Artulla ei ole asenneongelmaa.

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 22: Ylpeästi pohjoiskarjalaisia

Tässä jaksossa vierailee Lieksan kaupunginjohtaja Jaakko Määttänen. Otetaan ensiksi puheeksi hieman, mitä Lieksassa tapahtuu ja mitä erilaisia projekteja on suunnitelmissa esim. uusi talo Riverian, kaupungin lukiolaisille ja yläasteelaisille, uusi sote-keskustaloa ja muuta! Jaakko kysyy myös Artulta, mikä kuva on hänellä Lieksasta.

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 21: Autobisnes

Tässä jaksossa vierailee Riverian Asenne-kampanjan suojelija Harri Broman. Tuttuun tapaan käydään ensin läpi Asenne-kampanjan kuukauden teemat ja sitten ruvetaan keskustelemaan vieraan kanssa muista asioista. Harri kertoo ensin omaa historiaa ja sitten siitä, kuinka hän on päättynyt yrittäjäksi. Luvassa on hyviä tarinoita yrittäjyydestä!

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 20: Pelaamme Samaa Peliä

Tässä jaksossa vierailee Niko Lindfors Joensuu Entrepreneurship Society:sta. Keskustelemme kuukauden aiheista, Nikon taustasta ja itse JoES:sta. Arttu korostaa sen, että vaikka yritykset kilpailevat niin loppujen lopulta kaikki yrittäjät pelaavat samaa peliä. Muut yrittäjät/yritykset auttavat toista yritystä hädässä. Keskustelemme myös siitä, kuinka vaikeaa on ravintola-alan yrityksellä pitää bisnes pystyssä näinä aikoina.

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 19: Verkostoituminen

Tässä jaksossa vierailee Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Merja Blomberg. Tässä jaksossa keskustellaan kuukauden aiheista, jotka ovat tavoitteellisuus, verkostoituminen ja hyvät tavat. Puhutaan myös Merja Blombergin historiasta, mitä eri hankkeita Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:llä on ja terveisiä opiskelijoille.

KipinäMikko-oppipodcastit

Kipinämikon tehtävänä on puhaltaa meille Riverialaisille liekkiä henkilökohtaiseen kehittymiseen (työ)elämässä – 10 minuutissa lyhyesti Asenne-kanavan oppeja.

Jokaisessa lyhyessä jaksossa KipinäMikko sytyttää henkiin kulman takaa löytämänsä kiinnostavan opin ja sen takana olevan ihmisen tai yrityksen. Opit meille keräilee asennevalmentaja, avantouimari, yritysvalmentaja ja tietokirjailija Mikko OJ Ojanen.

Toukokuussa 2021 tehtiin introt ja 3 jaksoa, jotka on julkaistu Spotifyssa.

Intro: Ekalla purkkiin!

Intro: KipinäMikon esittely 

Yes Yes Yes. Tarina Wau-efektistä. Kuinka aliluvata ja ylitoimittaa?

Satun tsemppiviesti. Kipinä lähti leviämään! Kannustuksen merkitys uuden oppimisessa.

Alman kellarikerros. Muutoksia ja rutiininen rikkomista.  

 

Lisätietoja:
Marjut Helvelahti, yrittäjyyden lehtori
p. 050 410 1228, marjut.helvelahti@riveria.fi