Peruuttamaton asenne -kampanjan livelähetykset & podcastit

Riverian opiskelijoille ja henkilöstölle suunnatun Asenne-kampanjan tilaisuudet siirtyvät Asenne-kanavalle. Lähetykset tuotetaan suorana Riverian Asenne-studiosta

Tule mukaan kuulolle yksin tai yhdessä!

Seuraava Asenne-livelähetys 2.11.2020 klo 13-14.30

teemalla työelämätaidot ja tulevaisuus

Ohjelman juontajana Bettina Peltoniemi ja asennevalmentajana Riverian Asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen. Haastateltavina esikoistaidenäyttelyn juuri avannut Sara Pietarinen, Luovuudenhulluus Ny ja Antti Saario, Goon Squad NY, jolla takana ensimmäinen tehosteräjäyttäjä -näyttö Ilomantsin Sotatie -projektissa. Vielä huippua kuultavana, kun Riverian kasvatin Miro Turunen kertoo matkastaan huippumyyjäksi. Nyt on räjähtävä lähetys tulossa!

asenne-kanava

Ensimmäinen lähetys järjestettiin 26.8. klo 13.00–14.30 > katso tallenne.  Mukana oli Riverian asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen yhdessä Riverian opiskelijoiden kanssa. Johannes on asennevalmennuksen ammattilainen ja täydestä sydämestä mukana Riverian Asenne-projektissa.

Toisessa Asenne-kanavan lähetyksessä 16.9.2020 asennevalmentajaja oli Helena Kastikainen, joka on myynti- ja markkinointialan yrittäjä, seikkailija, Diili finalisti ja ylpeä merkonomin tutkinnostaan. Hän kannustaa kaikkia tavoittelemaan oman näköisiä urapolkuja. Katso tallenne.

Kolmannessa Asenne-kanavan lähetyksessä 6.10.2020 toimi asennevalmentajana Ilkka Koppelomäki, Saa mitä haluat -valmentaja. Lokakuun aiheena olivat hyvät tavat, johda osaamista ja jaksamistasi.  Katso tallenne.

Neljännessä Asenne-kanavan lähetyksessa 10.11.2020 motivaatioon ja itsetuntoon johdatteli Bettina Peltoniemi ja asennevalmentaja Jani Torppa. Bettinan piinapenkissä Vuosi Yrittäjänä -ohjelmasta Kati Suomalainen. Katso tallenne.

Tavataan Asenne-kanavallaNyt on lupa innostua, innostaa ja olla ylpeästi riverialainen.

Peruuttamaton Asenne Podcast – tule kuulolle!

Peruuttamaton asenne podcastin ensimmäisessä jaksossa puhutaan, mikä on asenne meidän mielestä. Puhutaan myös mielipiteen jakamisesta, vastaanottamisesta, ym. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia ajatuksia Arttu Kastiselta, Marjut Helvelahdelta ja Johanna Rädyltä asenteesta!

Toisessa jaksossa puhutaan optimismista Arttu Kastisen ja Marjut Helvelahden kanssa. Esimerkkejä koronan vaikutuksista yrittämiseen, yhteisö 3A -rakennuksessa ja paljon muuta!

Kolmannessa jaksossa on vieraana toimialajohtaja Jere Mutanen puhumassa asenteesta ja optimismista. Podcastissa puhutaan esim. miten positiivinen asenne tarttuu muihin, asenne ratkaisee, virheistä kannattaa oppia ym. Tule kuuntelemaan Arttu Kastinen ja Jere Mutasen ajatuksia ja nauttimaan seurasta!

Lisätietoja:
Marjut Helvelahti, yrittäjyyden lehtori
p. 050 410 1228, marjut.helvelahti@riveria.fi