Peruuttamaton asenne -kampanjan livelähetykset & podcastit

Riverian opiskelijoille ja henkilöstölle suunnatun Asenne-kampanjan tilaisuudet siirtyvät Asenne-kanavalle. Lähetykset tuotetaan suorana Riverian Asenne-studiosta

Tule mukaan ja kuulolle yksin tai yhdessä opiskelijoiden tai tiimiläistesi kanssa!

Seuraava Asenne-livelähetys ke 16.9.2020 teemana optimisti

Syyskuun Asenne kanavan lähetyksen asennevalmentaja on Helena Kastikainen, joka on myynti- ja markkinointialan yrittäjä, seikkailija, Diili finalisti ja ylpeä merkonomin tutkinnostaan. Hän kannustaa kaikkia tavoittelemaan oman näköisiä urapolkuja.

Lähetyksen starttaa Riverian asennekummi Johannes Hatsolo ja juontajana toimii riverialainen somevaikuttaja Bettina Peltoniemi. Mukana NY-yrittäjät Anniina Löytönen, Löytönen Wallpaper Ny ja Teemu Meriläinen, joka oli juuri MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa. Nyt on asennetta!

Ensimmäinen lähetys järjestettiin 26.8. klo 13.00–14.30 > katso tallenne.  Mukana oli Riverian asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen yhdessä Riverian opiskelijoiden kanssa. Johannes on asennevalmennuksen ammattilainen ja täydestä sydämestä mukana Riverian Asenne-projektissa.

Muut syksyn 2020 lähetykset

  • Lokakuussa ti 6.10.2020
  • Marraskuussa ti 10.11.2020
  • Joulukuussa ke 2.12.2020

Ohessa on kampanjan päivitetty ohjelma. Tutustuhan siihen tarkemmin!

Asenne-kampanjan ohjelma

Tavataan Asenne-kanavallaNyt on lupa innostua, innostaa ja olla ylpeästi riverialainen.

Peruuttamaton Asenne Podcast – tule kuulolle!

Peruuttamaton asenne podcastin ensimmäisessä jaksossa puhutaan, mikä on asenne meidän mielestä. Puhutaan myös mielipiteen jakamisesta, vastaanottamisesta, ym. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia ajatuksia Arttu Kastiselta, Marjut Helvelahdelta ja Johanna Rädyltä asenteesta!

Toisessa jaksossa puhutaan optimismista Arttu Kastisen ja Marjut Helvelahden kanssa. Esimerkkejä koronan vaikutuksista yrittämiseen, yhteisö 3A -rakennuksessa ja paljon muuta!

Lisätietoja:
Marjut Helvelahti, yrittäjyyden lehtori
p. 050 410 1228, marjut.helvelahti@riveria.fi