Pilotti pelialan opiskelijoille

Riverian pelialan opiskelijoiden (Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, audiovisuaalisen viestinnän osaamisala) on mahdollista suorittaa opintojensa yhteydessä 10 op/osp KAMK:n tietojenkäsittelykoulutuksen pelialan opintoja. Pilotti alkaa tammikuussa 2023 ja se on tarkoitettu verkossa opiskelevalle pelidevaajaryhmälle.

Osaamista hankitaan Riverian opetuksessa ja osaaminen osoitetaan KAMK:n tehtävillä. Tehtävät myös arvioidaan KAMK:ssa. Samalla pelialan opiskelijat saavat käsityksen amk-opinnoista ja niiden vaatimustasosta. Jos he hakeutuvat myöhemmin KAMK:iin tietojenkäsittelyn tutkinto-opintoihin, he saavat hyväksytysti suoritetut opinnot hyväksiluettua osaksi opintojaan.

Halutessaan suorittaa KAMK:n opintoja osana ammatillisia toisen asteen opintojaan pelialan opiskelijoiden on sovittava ensin opintoihin osallistumisesta HOKS-keskustelussa ja pilottiin on ilmoittauduttava KAMK:n avoimen korkeakoulun opiskelijaksi yhdessä Riverian  omavalmentajan, Olli-Matti Rautiaisen kanssa. Näin he saavat käyttöönsä KAMK:n tunnukset, pääsevät suorittamaan tehtäviä ja arvioinnit kirjautuvat KAMK:n avoimen amk:n rekisteriin. KAMK ei peri opinnoista maksua.

Pilottiin pääsee mukaan maksimissaan 6 opiskelijaa. Ilmoittautuminen päättyy 31.3. mennessä.

Pilotissa mukana olevat opinnot (yht. 10 osp / op):

  • Introduction to 3D modeling
  • Peliohjelmointi 1
  • Pelisuunnittelun perusteet

Järjestimme yhteistyössä infotilaisuuden 3.2.2023, jossa kerrottiin lisätietoa opintojen sisällöstä, suorittamisesta, ilmoittautumisesta ja aikataulusta.

Opintojaksojen sisältökuvaukset ja tutkinnon opetussuunnitelma löytyvät täältä:

TIETOJENKÄSITTELYN KOULUTUS PELIALA 2022 – Opinto-opas (kamk.fi)

Lisätietoa Riveriassa:

Olli-Matti Rautiainen (olli.rautiainen@riveria.fi ja +358 50 438 0662)

Lisätietoa KAMK:ssa:

Kiia Aihkisalo (kiia.aihkisalo@kamk.fi ja +358 40 158 3673)