Rehtorin tervehdys: Hyvä opiskelija, yhteistyökumppani

Riveria on yksi Suomen suurimpia, menestyneimpiä ja kehitysmyönteisimpiä oppilaitoksia. Järjestämme monia tutkinto- ja koulutusmahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa opiskelemaan tai kehittämään kumppanina työyhteisöäsi!

Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta ja vapaata sivistystyötä erityisesti Pohjois-Karjalassa. Riverian omat oppimisympäristöt sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla. Merkittävä osa opinnoista tapahtuu työpaikoilla koko Pohjois-Karjalan alueella.

Hyvä yhteistyö alueemme työ- ja elinkeinoelämän kanssa on toiminnassamme keskeistä

Opiskelujen aikana pääset osalliseksi tästä yhteistyöstä. Riveria on useasti laatupalkittu ja opiskelijamme ovat osoittaneet ammattitaitokilpailuissa olevansa Suomen parhaimpia. Asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Olemme kiinnostuneita sinusta ja tulevaisuudestasi

Autamme sinua löytämään oman oppimispolkusi ja tuemme sinua matkallasi saavuttaaksesi tavoitteesi. Aikaisemmin opittua sinun ei enää tarvitse opiskella, sillä se tunnustetaan ja pääset opiskelemaan suoraan puuttuvaa osaamistasi.

Rakennamme myös kokonaisvaltaisia kumppanuuksia alueemme työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Kumppanuussopimuksella räätälöimme työpaikan moninaiset osaamistarpeet ja hoidamme ne kokonaisuutena joustavasti. Maakunnallisena toimijana olemme sitoutuneet alueemme työ- ja elinkeinoelämän hyvinvoinnin edistämiseen.

Riveriassa voit kokea oppimisen iloa asiantuntevien opettajien ja henkilöstön ohjauksessa. Pääset myös verkostoitumaan uusien ihmisten ja työpaikkojen kanssa. Laaja kansainvälisyysverkostomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoja ulkomailla joko yhteistyöoppilaitoksessa tai työpaikalla.

Motivoitunut opiskelija saavuttaa tuloksia

Opiskelu edellyttää myös opiskelijalta vastuuta omasta oppimisestaan. Tästä meillä on esimerkkeinä monia menestystarinoita.

Kannustamme opiskelijoitamme osallistumaan toimintaamme. Vaalimme hyvää, turvallista ja oppimista edistävää opiskeluilmapiiriä. Se on meidän kaikkien riverialaisten tehtävä.

Riveria on hyvä valinta, olitpa nuori tai aikuinen

Meillä on avaimet edistää työllistymistäsi, urakehitystäsi tai jatko-opintojasi. Yhteistyökumppanina vastaamme asiantuntemuksella yrityksesi ja työpaikkasi osaamisen kehittymisestä.

Kaikki palaute on tervetullutta toteuttaessamme kanssasi unelmaasi.

Ollaan yhteydessä!

Pohjois-Karjalassa 1.8.2020

Esa Karvinen
kuntayhtymän johtaja, rehtori
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria
+358 50 327 8191, esa.karvinen@riveria.fi