Rehtorin tervehdys

Hyvä opiskelija, yhteistyökumppani

Riveria on yksi Suomen suurimpia, menestyneimpiä ja kehitysmyönteisimpiä oppilaitoksia. Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa opiskelemaan tai kehittämään kumppaninamme työyhteisöäsi!

Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta ja vapaata sivistystyötä erityisesti Pohjois-Karjalassa. Hyvä yhteistyö alueen työ- ja elinkeinoelämän kanssa on toiminnassamme keskeistä. Riveria on useasti laatupalkittu ja opiskelijamme ovat osoittaneet ammattitaitokilpailuissa olevansa Suomen parhaimpia.

Olemme kiinnostuneita sinusta ja tulevaisuudestasi. Autamme sinua löytämään oman oppimispolkusi ja tuemme sinua matkallasi saavuttaaksesi tavoitteesi. Rakennamme syvällisiä kumppanuuksia alueemme työelämän kanssa. Asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Riveriassa voit kokea oppimisen iloa asiantuntevien opettajien ja henkilöstön ohjauksessa. Laaja kansainvälisyysverkostomme tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden suorittaa opintoja ulkomailla.

Opiskelu edellyttää myös opiskelijalta vastuuta omasta oppimisestaan. Motivoitunut opiskelija saavuttaa tuloksia. Tästä meillä on esimerkkeinä monia menestystarinoita. Kannustamme opiskelijoitamme osallistumaan toimintaamme ja vaalimme hyvää opiskeluilmapiiriä.

Riveria on hyvä valinta. Edistämme työllistymistäsi, urakehitystäsi tai mahdollisuutta jatko-opintoihin koulutustemme avulla. Yhteistyökumppanina vastaamme yrityksesi ja työpaikkasi osaamisen kehittymisestä.

Ollaan yhteydessä!

Esa Karvinen
kuntayhtymän johtaja, rehtori
+358 50 327 8191
esa.karvinen@riveria.fi