Urasuunnittelu

Urasuunnittelu kuuluu osaksi opintojasi. Pohdit yhdessä ryhmävalmentajan tai opinto-ohjaajan kanssa, millaisiin työtehtäviin haluat työllistyä vai suuntaatko valmistumisen jälkeen kenties jatko-opintoihin. Tavoitteesi vaikuttavat siihen, millaisia valintoja opinnoissasi teet, esimerkiksi missä suoritat työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Opintojen aikana saat vahvistusta työnhakutaitoihisi ja sinua rohkaistaan itsenäiseen työnhakuun sekä ohjataan ja avustetaan työpaikan haussa. Saat tietoa erilaisista työllistymismahdollisuuksista ja työllistymistä tukevista palveluista sekä valmistaudut omien taitojesi ja osaamisesi esittelyyn.

Sinulle esitellään jatko-opintomahdollisuuksia opintojen aikana. Pääset tutustumaan korkeakouluihin ”avoimien ovien” päivänä tai muilla tutustumisvierailuilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus mennä tutustumaan 1-5 päiväksi sinua erityisesti kiinnostaviin opintoaloihin korkeakoulussa. Saat lisätietoja myös täydennyskoulutusmahdollisuuksista, mm. ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista.

Materiaalia työllistymisen tai jatko-opintojen hakeutumisen tueksi

Uraohjauspalvelut

Uraohjauspalvelut toteuttaa ja koordinoi tiedotus-, neuvonta- ja ohjauspalveluja ”yhden luukun” periaatteella kaikille Riverian opiskelijoille, vastavalmistuneille, henkilökunnalle sekä työnantajille ja sidosryhmäverkostoille. Uraohjauksesta vastaavien opinto-ohjaajien tehtävänä on auttaa sinua työhön tai jatko-opintoihin sijoittumisessa valmistumisvaiheessa sekä vuosi valmistumisen jälkeen.

He järjestävät infoja ja työnhaun pajoja valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille.

Katso valmistumisinfot

Voit ottaa myös yhteyttä henkilökohtaisen ohjausajan sopimiseksi.

Uraohjauksesta vastaavat opinto-ohjaajat

Eine Paldan (jatko-opinnot, väyläopintojen koordinaattori)
eine.paldan@riveria.fi
Puh. 050 542 3710

Sini Ahvensalmi (työllistyminen)
sini.ahvensalmi@riveria.fi
Puh. 050 595 2701

Lue lisää


Kaipaako sivu päivittämistä?