Laureassa voit kurkistaa estenomin opintoihin

Laurea-ammattikorkeakoulussa on tarjolla kauneudenhoitoalan opiskelijoille väyläopinto, jonka avulla pääsee tutustumaan estenomin koulutukseen. Opinto toteutetaan MOOC-tyyppisesti, jolloin kuka tahansa voi kirjautua sisään suorittamaan opintoa ja tehdä sen itsenäisesti verkossa. Mikäli opiskelijat tulevat tutkinto-opiskelijoiksi Laureaan, he saavat suoritetut opintopisteen hyväksiluettua opintoihinsa. 

Ilmoittautuminen opintoon tapahtuu Laurean sivuilla. Voit hypätä opintoon, milloin vain hakuajan puitteissa. Hakuajan loppuminen on merkitty kurssin tietoihin. Ota kuitenkin ensin yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi ja sovi, miten opinto huomioidaan ammatillisissa opinnoissasi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat Laureasta neuvoja ja ohjeita opintojen aloitukseen, tärkeisiin järjestelmiin sekä yhteystietoihin, mihin eri tilanteissa voit ottaa yhteyttä.

Kurkistuskurssi: Kauneudenhoito- ja kosmetiikka-ala 2 op 

Kurkistuskurssi toteutetaan MOOC -tyyppisenä verkko-opintona Laureassa. Tutustut millaista on opiskella alalla, kevyellä kursseilla. Opinnon voit suorittaa omaan tahtiin verkko-oppimisalustalla. MOOC opinnoissa voit kirjautua sisään suorittamaan opintoja ja tehdä ne itsenäisesti verkossa, oman aikataulusi mukaan. Väyläopinto on sinulle maksuton.

Opintoon voi ilmoittautua 24.8. alkaen ja kurssi avautuu 1.10.2020 alkaen. Opintoihin on jatkuva haku ja ilmoittautuminen, sillä saat hakeutuessasi opintoihin suorittaa opinnot omaan tahtiin. Väyläopinto on sinulle ilmainen. 

  • Opintojakson sisältö jaksottuu kuvitteelliseen projektiin, jossa opiskelija on kansainvälisen kosmetiikka-alan messuilla EU-alueella, missä hän oppii tuotteen maahantuonnista, lainsäädännöstä, jakelusta sekä markkinoinnista ja kohderyhmistä
  • Opinnon ajoitus: 1.1. – 31.5.2021​
  • Haku loppuu: 30.4.2021

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu!