Kilpailutoiminta

Ammattitaidon SM-kilpailut, Taitaja-kilpailu

Taitaja-kilpailut on tarkoitettu alle 21-vuotiaille ammatillisessa koulutuksessa oleville nuorille. Vuosittain maassa järjestetään eri puolella Suomea kymmeniä semifinaaleja, joihin osallistuu yli 1000 opiskelijaa ja joiden kautta edetään varsinaiseen finaaliin. Kolmepäiväisissä finaalikilpailuissa yli 400 oman alansa osaajaa kilpailee yli 40 lajissa ammattitaidon Suomen mestaruudesta.

Taitaja-kilpailu on Suomen suurin vuosittain järjestettävä ammatillisen koulutuksen tapahtuma. Taitaja-kilpailussa elinkeinoelämä, oppilaitosten edustajat sekä opiskelijat kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Kilpailupaikalle saapuu perinteisesti kymmeniä tuhansia katsojia.

SAKUstars kulttuurikilpailut

SAKUstars on kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville, siis myös sinulle! SAKUstars-kulttuurikilpailussa on esillä koko kulttuurin kirjo kuten esimerkiksi tanssia, räppiä, digikuvataidetta, yksinlaulua, soittoa, shakkia ja lausuntaa.

Osallistujana voit olla aloittelija, harrastaja tai taiteen alan opiskelija. Kilpailussa voit mitellä taidoissasi muiden opiskelijoiden kanssa, esiintyä, seurata muiden esityksiä ja saada palautetta tuomareilta. Tärkeintä on heittäytyminen mukaan omaan mieleiseen lajiin!

SAKUstars antaa hienon mahdollisuuden näyttää omaa osaamistasi kannustavan yleisön edessä.

Kolmipäiväisissä SAKUstars-kilpailuissa on sarjoja sekä lähetettäville töille että paikanpäällä tehtäville töille/suorituksille.

Lisätietoja kulttuurikilpailutoiminnasta

Opiskelijoiden urheilukilpailutoiminta

Riveriassa pyritään tukemaan kaikkien opiskelijoiden vahvuuksien ja lahjakkuuksien kehittymistä.

Siksi myös urheilullisesti suuntautuneille opiskelijoille tarjotaan mahdollisuuksia harjoitteluun ja kilpailutoimintaan osallistumiseen (Urheiluakatemia, seurat, valinnaisuus, Saku ry:n kilpailutoiminta ym).


Kaipaako sivu päivittämistä?