Opintopajat

Sote G, Peltola

Aukioloajat: maanantaista torstaihin klo 10-14,perjantaina klo 8-12.
Opintopaja löytyy sote-G rakennuksen alakerrasta, tilasta 003.

Soten opintopaja on tarkoitettu soten opiskelijoille, joihin kuuluu sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa-, ammatti- ja erityisammattitutkintoa suorittavat opiskelijat, lisäksi myös hoiva-avustajaksi opiskelevat. Ilmoittautumista ei tarvita vaan opintopajalle voi tulla vapaasti sen aukioloaikoina.

Pajaohjaajina toimii Taru Tahvanainen puh. 050 435 3775 ja Mika Kukkasniemi puh. 050 311 5809.

 

Riveria-talon opintopaja, Peltola

Aukioloajat: maanantai 10-16, tiistaista perjantaihin 8-16
Opintopaja sijaitsee Riveria-talon 2 krs. tiloissa C205 ja C242.

Riveria-talon opintopajalla toimivat samoissa tiloissa liiketoiminta-alan oma opintopaja sekä kaikille Peltolan kampuksen opiskelijoille tarkoitettu Y-paja. Opintopajoilla opiskelijat saavat ohjausta haastaviin tehtäviin ja verkko-opintoihin. Tiloja voi hyödyntää myös itsenäiseen opiskeluun. Mahdollisuus myös etäohjaukseen. Kirjautumisohjeet ja opintopajan Teams-linkin voi pyytää ohjaajilta wilmaviestillä/puhelimitse/whatsappilla.

Liiketoiminta-alan opintopajalla ohjaajina toimivat Tommi Hilli ja Johanna Räty.

Kaikille Peltolan kampuksen opiskelijoille avoimella opintopajalla ohjaajana toimii Anni Ihalainen tiistaista torstaihin 8-16.

Opintopajalle ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta ilmoittamalla etukäteen opiskelija varmistaa paikkansa opintopajalla. Opiskelija voi hakeutua opintopajalle myös opinto-ohjaajan kautta.

Anni Ihalainen puh. 050 472 4888

Tommi Hilli puh. 050 577 7691

tai sähköpostilla opintopaja.riveriatalo@riveria.fi


Tukea verkko-opintoihin

eRiveria järjestää verkko-opintopajoja. Pajat ovat kaikille opiskelijoille avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Tarvittaessa järjestetään mahdollisuus saada ohjausta myös Teams-kokoustilan kautta. Katso tähän tarkemmat ohjeet alta (Näin osallistut Teamsillä).

Peltola, D2 lk 110 (monitoimitila)

Keskiviikkoisin klo 10-13

Niskala (luokka 156)

Tiistaisin klo 9-11