Etäopiskelu

Tälle sivulle kootaan vinkkejä ja ohjeita etäopiskeluun. Sivu päivitetty 13.5.20

Riverian tilat suljettiin ja lähiopetus Riveriassa keskeytettiin ke 18.3. Suomen valtioneuvoston 16.3.2020 linjausten mukaisesti.

30.3.2020 valtioneuvosto jatkoi rajoitustoimia 13.5.2020 saakka.

5.5.2020 Riveriassa päätettiin, että etäopetus ja -ohjaus sekä riverialaisten etätyö jatkuvat 31.7.2020 saakka.

Riveriassa tutkintoon johtavassa koulutuksessa (perus-, ammatti-ja erikoisammattitutkinnot), ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa (VALMA), kansanopistokoulutuksissa ja kesäyliopistokoulutuksissa sekä muissa ulkopuolisissa koulutuksissa opetus ja ohjaus järjestetään etäopetuksena ja -ohjauksena sekä itsenäisen opiskelun keinoin.

Riverian opetus-ja ohjaushenkilöstö tukee ja ohjaa opiskeluasi etänä. Riveriassa käytettävissämme on monipuoliset ja nykyaikaiset työkalut etäopetuksen ja -ohjauksen järjestämiseen. Akuutin poikkeustilanteen aikana pyrimme keskittämään toiminta ja toteutukset jo olemassa oleviin, tuttuihin järjestelmiin ja helpottamaan niiden käyttöönottoa. Näin oppimiseen käytettävät ympäristöt pysyvät selkeinä ja hallittavina niin opetus- ja ohjaushenkilöstölle kuin opiskelijoillekin.

1. Tarvitset tietokoneen tai muun päätelaitteen ja siihen verkkoyhteyden. Riverian oppimisjärjestelmät toimivat PC- ja Mac-tietokoneilla sekä suurimmalla osalla mobiililaitteista.
2. Tarvitset toimivat Riverian verkon tunnukset.
3. Löydät linkit järjestelmiin kirjautumiseen alta
4. Seuraa viestintää Wilmassa! Tätä kautta opettajasi ja ryhmävalmentajasi on sinuun yhteydessä ja jakaa tietoa ja ohjeita etäopiskeluun.
5. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ohjaavaan opettajaan / ryhmävalmentajaan.

Alta löydät linkit ja ohjeet keskeisimpiin Riverian etäopiskelun työkaluihin sekä yleisiä ohjeita Riverian palvelujen ja tietoverkkojen käyttöön.

OHJEITA

Päivitetään…