Urasuunnittelu

Opintojen aikana saat vahvistusta työnhakutaitoihisi ja sinua rohkaistaan itsenäiseen työnhakuun sekä ohjataan ja avustetaan työpaikan haussa. Saat tietoa erilaisista työllistymismahdollisuuksista ja työllistymistä tukevista palveluista sekä valmistaudut omien taitojesi ja osaamisesi esittelyyn.

Sinulle esitellään jatko-opintomahdollisuuksia opintojen aikana. Pääset tutustumaan korkeakouluihin ”avoimien ovien” päivänä tai muilla tutustumisvierailuilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus mennä tutustumaan 1-5 päiväksi sinua erityisesti kiinnostaviin opintoaloihin korkeakoulussa. Voit myös suorittaa väyläopintoja osana ammatillista perustutkintoa.

Väyläopintoja tuotetaan yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa osoitteessa www.vaylaopinnot.fi.  Lisäksi Väyläopinto-yhteistyötä kehitetään Savonian, HAMKin, Laurean, JAMKin, HUMAKin sekä Itä-Suomen yliopiston kanssa.

Työnhakuun ja jatko-opintoihin liittyvissä asioissa sinua ohjaavat mm. opinto-ohjaajat, ryhmänvalmentajat sekä ura- ja työelämäpalvelujen uraohjaajat.

Lue lisää

Ura- ja työelämäpalvelut

Ura- ja työelämäpalvelut toteuttaa ja koordinoi tiedotus-, neuvonta- ja ohjauspalveluja ”yhden luukun” periaatteella kaikille Riverian opiskelijoille, vastavalmistuneille, henkilökunnalle sekä työnantajille ja sidosryhmäverkostoille. Uraohjaajien tehtävänä on auttaa sinua työhön tai jatko-opintoihin sijoittumisessa valmistumisvaiheessa sekä vuosi valmistumisen jälkeen.

Uraohjaajien tuottamaa työnhakuun, työllistymiseen ja jatko-opintoihin liittyvää materiaalia löydät mm. www.ammattiura.fi -sivustolta. Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet opinnon kautta osallistut erilaisiin tapahtumiin, mm. Pestuut, alakohtaiset työelämäpäivät ja korkeakouluihin tutustumiset.

RiveriaRekry

RiveriaRekry on uusi tapa työelämälle tavoittaa sinut, muut opiskelijamme sekä vastavalmistuneet yhdestä paikasta. Työnantajat tarjoavat palvelun kautta koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, työmahdollisuuksia sekä erilaisia projekteja ja etsivät sopivia osaajia tarpeisiinsa. Henkilökohtaisen osaamisprofiilisi ohella voit luoda portfolion RiveriaRekryyn. Palvelu on käytössäsi koko opintojen ajan ja myös valmistumisesi jälkeen.

RiveriaRekryn löydät osoitteesta: www.riveria.fi/riveriarekry

Uraohjaajat

Eine Paldan (jatko-opinnot, väyläopintojen koordinaattori)
eine.paldan@riveria.fi
Puh. 050 542 3710

Sini Ahvensalmi
sini.ahvensalmi@riveria.fi
Puh. 050 595 2701

ammattiura.fi


Kaipaako sivu päivittämistä?