Riveria palkittiin nuorten ammattitaidon SM, Taitaja2022 Pori menestyksestä!

Opetus- ja kulttuuriministeriön seminaari on Joensuussa 15.-16.11.2022 Sokos Hotel Kimmelissä. Riveria vastaa kaikista käytännön järjestelyistä lisätietoja.

Seminaarin yhteydessä Skills Finland ry palkitsi ammattitaidon SM-kilpailussa, Taitaja2022 Porissa parhaiten menestyneitä ammatillisen koulutuksen järjestäjiä.

Riveria palkittiin vertailussa Suomen toiseksi parhaana 33 mitalipisteellään. Ensimmäisenä oli Gradia ja kolmantena Savon koulutuskuntayhtymä.

Riveriassa on panostettu ammattitaitokilpailutoimintaan jo usean vuoden ajan ja panostus on näkynyt vertailujen kärkisijoilla

Riverian uuteen strategiaan vv. 2022-2025 on linjattu, että Riverian kaikilta aloilta osallistutaan Taitaja-ammattitaitokilpailuihin. Näin tehden halutaan mahdollistaa kaikkien opiskelijoiden osallistuminen ammattitaidon kilpailutoimintaan. Finaalikilpailuun edetään semifinaalien kautta, joita järjestetään eri puolella Suomea.

 

Samassa yhteydessä palkittiin Taitaja2022 kilpailussa eniten pistesijoja saaneet kilpailijat. He olivat Riverian kilpailijapari pelituotanto -lajissa Topi Korhonen ja Miko Kuokkanen.