Riveria-talon avajaisia vietetään etäjuhlin ma 23.11.2020

Riveria-talon avajaisia vietetään Peltolassa etäjuhlin ma 23.11.2020 klo 14 alkaen. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen avajaiset järjestetään etäjuhlana ja paikalle saapuvat vain juhlapuhujat, erityisvieraat ja esiintyjät.

Puhujina tilaisuudessa ovat:
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen
Yhtymähallituksen puheenjohtaja, kaupunkineuvos Juhani Meriläinen
Kuntayhtymän rehtori, johtaja Esa Karvinen

Opiskelijoiden puheenvuoron käyttää Riverian opiskelijajärjestö Pyron puheenjohtaja Isabella Ala
Elinkeinoelämän tervehdyksen tilaisuuteen tuo Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärvi
Kansainvälisen puheenvuoro käyttää Mr. Ding Ying Myanmarista
Riveria-talon siunaa piispa Jari Jolkkonen

Tilaisuus striimataan nettiin ja sitä voi seurata tästä linkistä

Lisätietoja avajaisista antaa:
Riveria
Viestintä-, markkinointi ja myyntipäällikkö Anne Karppinen
050 359 8042, anne.karppinen@riveria.fi

 

Riveria-talon teknisistä ratkaisuista:

Uusi, älykäs rakennusautomaatio pitää huolta käyttäjien viihtyvyydestä. Schneider Electricin EcoStruxure-järjestelmä ohjaa kampuksella kiinteistönhallinnan toimintoja, kuten lämmitystä ja jäähdytystä.
Kampuksen tiloihin on lisäksi asennettu satoja kansainvälisen kiinteistöautomaation KNX-standardin mukaisia laitteita, joiden avulla kiinteistöjen olosuhteet pidetään optimaalisina.
Lämpötila-, hiilidioksidi- ja kosteusanturit sekä ilmamääränsäätimet reagoivat tarpeen mukaan säätämällä esimerkiksi ilmanvaihtoa

KNX-järjestelmään on kytketty myös kiinteistön DALI-valaistuksenohjausjärjestelmä (Digital Addressable Lighting Interface). Tilojen käyttäjien näkökulmasta uusi tekniikka näkyy automaattisesti syttyvänä valaistuksena, kun tiloihin tullaan sisään. Valaistuksen taso myös säätyy automaattisesti luonnonvalon mukaan, mutta toki valaistusta voi ohjata manuaalisestikin. Lisäksi valaistuksen ryhmittelyt ja ohjaukset onnistuvat yksilöllisesti, mikä lisää tilojen muuntojoustavuutta.

Riverian kiinteistönhallintajärjestelmä modernisoitiin kampusalueelle tehtyjen uudis- ja saneeraustöiden yhteydessä. Järjestelmän uudistustyöt valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.

Tekniikan päivittämisellä tavoitellaan myös energiatehokkuutta. Erilaiset olosuhdeanturit välittävät tietoa kiinteistöstä ja säätävät lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteita automaattisesti.

Lisätietoja Riveria-talon teknisistä ratkaisuista antaa:
Riveria
Tilapalvelupäällikkö Petteri Elonen
p. 050 349 7558, petteri.elonen@riveria.fi