Riverian opiskelijakunta järjestäytyi

Riverian opiskelijakunta PYRO:n hallitus järjestäytyi Nurmeksen Hyvärilässä pidettyjen opiskelijakuntapäivien yhteydessä. Kokouksessa valittiin opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajistoon seuraavat henkilöt: puheenjohtajaksi Miika Tenhu Kiteeltä, varapuheenjohtajaksi Suvi Tikka Joensuun Niskalasta, sihteeriksi Aada Toropainen Kiteeltä, tapahtumavastaavaksi Kati Suomalainen Joensuun Peltolasta ja mediavastaavaksi Eerika Kuronen Joensuun Peltolasta. Puheenjohtajiston tehtävänä on vastata opiskelijakunnan hallituksen toiminnan sujuvuudesta.

”PYRO:n hallitus edustaa kaikkia Riverian opiskelijoita ja haluamme tuoda opiskelijoiden äänen kuuluviin Riverian päätöksentekoon, välittää tietoa opiskelijoille, mahdollistaa erilaisia tapahtumia ja edistää opiskelijoiden hyvinvointia.” toteaa vasta valittu puheenjohtaja Miika Tenhu.

”Opiskelijakunnan hallitus ei tee tätä yksin vaan yhdessä kaikkien opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Toivon, että saadaan PYRO:n porukkaan innostunut, positiivinen, yhdessä tekemisen rento meininki. Tavoitteena on, että saadaan aktiivista opiskelijakuntatoimintaa kaikille Riverian kampuksille.” Miika jatkaa.

Hän haluaa olla helposti lähestyttävä puheenjohtaja kaikille opiskelijoille. ”Yhdessä toimitaan ja meillä aivan mahtava uusi ja innostunut opiskelijakunnan hallitus.”