Riverian valmistumisjuhlat pe 2.6.2023

Vietämme Riverian valmistumisjuhlia kaikissa koulutusyksiköissämme perjantaina 2.6.2023. Valmistumisjuhliimme kutsutaan 12.5. ja 2.6.2023 valmistumispäivinä valmistuneet/valmistuvat tutkinnon suorittajat.

Juhlapaikat ja ajankohdat

  • Joensuu klo 13.00 Peltola, Riveria-talo, ravintola Peltsi, Peltolankatu 4
  • Kitee klo 10.00 Riveria Kitee, ravintola Paussi, os. Savikontie 13
  • Nurmes klo 9.00 Riveria Nurmes, opiskelijaravintola Muskotti, os. Nurmeksenkatu 11
  • Lieksa klo 9.00 Riveria Lieksa, Brahea-kampus (Opintori, C-rakennus), os. Kuhmonkatu 32
  • Valtimo klo 10.00 Riveria Valtimo, opiskelijaravintola Kapusta, os. Metsurintie 2 A
  • Outokumpu klo 9.30 Riveria Outokumpu, opiskelijaravintola Kuparisydän, Lammenkatu 18

Juhlissa on kahvitarjoilu ja Valtimolla lisäksi lounastarjoilu.

Todistusten jakaminen, stipendit ja lupausten lausuminen

Juhlissa jaetaan todistukset 2.6.2023 valmistuville tutkinnon suorittajille. Ruusut jaetaan kaikille kevään aikana valmistuneille opiskelijoille, jotka ovat juhlassa paikalla.

Niissä koulutusyksiköissämme, joissa ammattiin valmistuu lähihoitajia tai nuoriso- ja yhteisöohjaajia, kuuluu ohjelmaan lupausten lausuminen.

Ilmoittautuminen juhlaan

Tutkinnonsuorittajia pyydetään täyttämään todistushakemus Wilmassa, jossa ohjeistus myös ilmoittautumisesta juhlaan. Poikkeuksena on Valtimon koulutusyksikö, jossa hoidetaan kutsuminen muutoin. Todistushakemuksessa on suora linkki Forms-ilmoittautumislomakkeelle.

​​​​​​​Myös perheenjäsenet ovat tervetulleita valmistumisjuhlaan, kuten myös valmistuvien opiskelijoiden opettajat ja omavalmentajat.

Lieksan koulutusyksikön osalta tiedoksi valmistuville opiskelijoille ja juhlavieraille: Brahea-kampus on kengätön koulu. Sisätiloissa käytetään sisäkenkiä tai kenkäsuojia. Juhlan jälkeen kahvitus on eri rakennuksessa, jossa voi olla myös ulkokengissä.

Lämpimästi tervetuloa valmistumisjuhlaamme!