SAKUstars 2022 kulttuurikilpailu 26.-28.4. Tuusulassa

SAKUstars-tapahtuma järjestetään 26.-28.4. Tuusulassa. Kyseessä on ikärajaton, valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Riveria kustantaa kilpailijoiden ilmoittautumis-, matkustus-, ruokailu- ja postikulut. Kilpailuun ilmoitettavien tulee olla Riverian opiskelijoita.

Kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville töille että paikanpäällä tehtäville suorituksille. Mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu!

Ilmoittaudu kilpailun ennakkosarjoihin pe 11.2. mennessä lomakkeen kautta. Ennakkosarjoja on kaikkiaan 15: kuvataidetta, kirjoituksia, musiikkia ja ennakkonäytöslajina musavideo. Kilpailutöiden tulee olla kilpailunjärjestäjällä ilmoittaumisajan päättymiseen mennessä.

Livesarjoihin ilmoittautumiset tulee tehdä pe 18.3. mennessä tällä lomakkeella. Sarjoja on 20 soittamisessa, laulamisessa, kuvataiteessa, näyttämötaiteessa, tanssissa ja kirjoittamisessa. Ennakkolajeina ovat Vakka ja kansi sekä Tulevaisuuden ideahissi. Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät täältä
ja osoitteesta https://sakustars.fi/2022/.

Lisätietoja: janne.lilja[at]riveria.fi, 050 405 7758