SOMELÄHETTILÄÄKSI JIPPOON?

JIPPO hakee seuralle energistä, aktiivista ja hyvin kameran edessä viihtyvää somelähettilästä. Somelähettilään tarkoitus on kertoa JIPPOn ympärillä olevasta toiminnasta viihdyttävällä tavalla seuran eri somekanavien kautta. JIPPOssa on mukana mahtavia persoonia ja tarinoita, jotka saisivat tulla kuulluksi. Somelähettilään tehtävä kaivaa nämä tarinat esiin! Mahdollisia aihealueita on paljon, ei pelkästään edustusjoukkueen toiminta, vaan myös esimerkiksi junioripuoli, erityisjalkapallojoukkue JIPPO Vutis, kannattajat, erilaiset seuratapahtumat ja yhteistyökumppanit.

Somelähettilään konkreettisena tavoitteena on muuttaa JIPPOn somekanavat entistä mielenkiintoisemmiksi ja kasvattaa seuran somekanavien seuraajamääriä. Mukana toiminnan aloituksessa on sparraamassa ajatuksia paikallinen sometähti Bettina Peltoniemi. Somelähettiläälle maksetaan tehtävästä erikseen sovittava korvaus.

Jos tämä kuulostaa sinun jutulta, laita hakemus Whatsappin kautta videomuodossa JIPPO:n toiminnanjohtaja Timo Tahvanaiselle (puh. 050 5622 066). Kerro videolla

1) miksi juuri sinut pitäisi valita JIPPO:n somelähettilääksi

2) mitä mielenkiintoista sisältöä lähtisit tuottamaan JIPPO:n kanaviin.

Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen yllä olevasta numerosta tai sähköpostilla timo.tahvanainen@jippo.fi. Somelähettiläs on tarkoitus valita mahdollisuuksien mukaan marraskuun aikana.

 

Yhteistyöterveisin

Timo Tahvanainen

Jippo Ry. Toiminnanjohtaja

Puh. 050 5622 066

timo.tahvanainen@jippo.fi