Tulevaisuuden duuni luottaa tarinoiden voimaan – työelämä- ja jatko-opintopäivät syksyllä 2021

Tulevaisuuden duuni -tapahtumat toteutetaan Riveriassa tänä syksynä etäyhteydellä. Niitä voi seurata Riverian sivuilla osoitteessa: riveria.fi/live. Yhteensä 13 tapahtumaa järjestetään Riverian sekä Joensuun että maakunnan opiskelijoiden ja Riveriasta valmistuneiden uraohjauksen ja -suunnittelun tueksi. Opiskelijat seuraavat tapahtumia omissa luokissaan valmentajiensa johdolla ja lähetykset toteutetaan studiosta, jonne kutsutaan vieraita paikan päälle tai Teamsilla.

Tapahtumissa tuodaan esille Riverian opetusalojen ura- ja suuntautumismahdollisuuksia. Uratarinoitaan kertovat Riveriasta valmistuneet töihin tai jatko-opintoihin suuntautuneet alumnit. Työelämän edustajat ja alan asiantuntijat antavat vinkkejä työllistymiseen, kertovat alan tulevaisuudesta ja kehitysnäkymistä yrittäjyyttä tai kansainvälisiä mahdollisuuksia unohtamatta. Asenne-teema kulkee tapahtumissa mukana, koska sen merkitystä työelämä korostaa.

Lähetyksiä voivat vapaasti seurata kaikki kiinnostuneet Riverian sivuilla, joten niitä markkinoidaan myös peruskouluille, lukioille ja muille opiskelijoiden ohjausta tekeville tahoille. Niiden avulla alaharkintaa tekevät hakijat pääsevät kuulemaan alojen uramahdollisuuksista monipuolisesti. Lähetysten streamauksesta, teknisestä toteutuksesta ja juonnosta vastaa Riveriasta valmistuneiden Antti ja Joonas Gavrilovin perustama yritys Savu Media Oy.

Syksyn tapahtumien jälkeen työelämä- ja jatko-opintopäivät jatkuvat Riverian maakunnan yksiköissä Pestuu-tapahtumien yhteydessä helmikuussa 2022. Pestuu on tavoitteena järjestää myös Joensuussa koronatilanteen salliessa vanhaan malliin messutapahtumana.

Katso syksyn tapahtumien aikataulu