Tulevaisuuden duunista parhaat työllistymis- ja uraideat

Tulevaisuuden duuni – työelämä- ja jatko-opintopäivät starttaavat jälleen. Niiden tavoitteena on, että kuulet työnantajilta ja korkeakouluilta vinkkejä urasuunnittelusi tueksi. Voit hyödyntää tapahtumia myös, kun mietit kiinnostavia työelämässä oppimisen paikkoja.

Tänä syksynä tapahtumakiertue käynnistyy kone-, metalli- ja muovialan tapahtumalla Peltolan kampuksen Metallitalolla keskiviikkona 23.8. klo 9. Vieraiksi tapahtumaan on tulossa seitsemän eri yrityksen edustajia, jotka kertovat työllistymis- ja työelämässä oppimisen mahdollisuuksista yrityksissään ja odotuksistaan opiskelijoilta ja uusilta työntekijöiltä.

Tapahtumakiertue järjestetään jo viidettä kertaa. Tulevaisuuden duuni -tapahtumia järjestetään syksyllä yhteensä 10, jonka lisäksi tehdään yritysvierailuja ympäri maakuntaa. Keväällä tapahtumia on tämänhetkisen suunnitelman mukaan 8, mutta osa päivistä on yhä lukkoon lyömättä. Suurin osa toteutuksista on striimattuja lähetyksiä, osa live-toteutuksia Riverian kampuksilta. Striimattuja lähetyksiä on helppoa seurata joko reaaliajassa tai myöhemmin tallenteena.

Etäyhteydellä järjestettävien tapahtumien striimauksesta ja teknisestä toteutuksesta vastaa viimevuotiseen tapaan Osuuskunta Korpipaja. Lähetysten juontajina ja vieraiden haastattelijoina toimivat Riverian omat edustajat.

Kaikkien tapahtumien ohjelmat, lisätietoa ja seuraamislinkit julkaistaan täällä: Tulevaisuuden duuni