Työnhaku- ja urasuunnittelupaja Riveria-talossa ti 18.4.

Älä jää yksin pohtimaan, jos tulevaisuutesi on valmistumisesi jälkeen epävarma. Työnhaku- ja urasuunnittelupajoihin ovat tervetulleita kaikki urasuunnittelussa, työn- tai jatko-opintohaussa apua tai neuvoja tarvitsevat!

Ohjausta työllistymiseen ja urasuunnitteluun Joensuussa Peltolan Riveria-talossa (1. kerros, luokka 127 pääoven vieressä) tiistaina 18.4.2023 klo 11.30–15.00.

Ohjelma:

  • Avoimia työmahdollisuuksia: mm. ravintola-alalla asiakaspalveluun ja keittiöön, tapahtumatyöntekijöille tapahtumien/rakenteiden rakentamisen ja purkamisen parissa ja asiakaspalvelu- ja anniskelutehtävissä, rakennusalan työntekijöille, hitsaajille ja muille metallialan tekijöille. Osaan tehtävistä pikahaastattelut paikan päällä!
  • Info klo 12.00, jossa hyödyllistä tietoa työn- ja jatko-opintopaikan hakuun ja tukimahdollisuuksiin sekä klo 14.00 info ulkomaalaistaustaisille opiskelijoille työllistymisen tueksi. Infoihin voi osallistua joko paikan päällä Riveria-talossa tai Teamsilla.
  • Ohjausta työnhakijaksi ilmoittautujille – ilmoittautua kannattaa jo hyvissä ajoin ennen valmistumista, jos työpaikkaa ei ole varmuudella tiedossa
  • Ohjausta maahanmuuttajaopiskelijoille työllistymiseen tai jatko-opintoihin, neuvoja oleskelulupa-asioissa jne.
  • Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston koulutusneuvontaa
  • Ohjausta CV:n, hakemuskirjeen päivitykseen ym.

Paikalla ohjaajia TE-palveluista, työllisyyshankkeista kuten Luotsista ja YTYÄ:stä, Riverian opinto-ohjaajia ja muuta ohjausväkeä.

Lisätietoja antaa Riverian uraohjauspalveluiden opinto-ohjaaja Eine Paldan, eine.paldan@riveria.fi