Valtakunnallinen Hyvinvointivirtaa -teemaviikko 3.-7.10.

Hyvinvointivirtaa-viikko järjestetään Riveriassa viikolla 40. Kampuksille on järjestetty yhteistä toimintaa, josta tiedotamme ensi viikosta alkaen tarkemmin. Voitte myös suunnitella opiskelijoiden ja opettajien kanssa teeman mukaista toimintaa tai valita alla olevista linkeistä asioita, jotka haluatte viikon aikana esim. omissa ryhmissänne toteuttaa. Parasta on, jos niistä saa luotua jatkuvia tai säännöllisiä käytäntöjä.

Vuoden 2022 erityisteemoja ovat arkisen liikkeen lisääminen, yksinäisyyden torjuminen sekä toista arvostava kohtaaminen. SAKU ry tarjoaa sisältöjä Liikkuva amis -toiminnan toteuttamiseen. Yksinäisyyden torjumisen ja toista arvostavan kohtaamisen tukena voidaan hyödyntää Erätauko-säätiön Hyvinvointivirtaa-viikolle suunnittelemaan toimintamallia.

Hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluu kaikille. Poimikaa ne asiat, jotka juuri teillä on tarpeen nostaa korostetummin esille. Hyödyntäkää suunnittelussa toiminnallisia teemoja yksittäin tai kaikkia yhdessä: terveys, turvallisuus ja viihtyvyys.

Esite 2022

Kohdaten, keskustellen ja kuunnellen
#Amistekeehyvää
Liikkuva amis
Kulttuurit tutuiksi
Kohdataan puuropöydissä
Hyviä toimintamalleja

Kampusten ohjelmia päivitetään tänne:
Lieksa
Niskala
Nurmes
Peltola
Outokumpu
Valtimo