Valtakunnallinen Hyvinvointivirtaa -teemaviikko 2.-6.10.

Hyvinvointivirtaa-viikko järjestetään Riveriassa viikolla 40. Kampuksilla on toteutettu perinteisesti yhteistä, hyvinvointiin liittyvää tekemistä ja erilaisia tapahtumia. Voitte suunnitella opiskelijoiden ja opettajien kanssa teeman mukaista toimintaa tai valita alla olevista linkeistä asioita, jotka haluatte viikon aikana esim. omissa ryhmissänne toteuttaa. Parasta on, jos niistä saa luotua jatkuvia tai säännöllisiä käytäntöjä.

Toiminta tukee arjessa jaksamista ja nostaa hyvinvointia pinnalle. Teemaviikko on yhteinen näyttö ammatillisessa koulutuksessa toteutettavasta hyvinvointityöstä. Alla on viime vuoden toteutuksia kampuksilla. Niitä voi hyödyntää, parantaa ja muuttaa omalle kampukselle sopiviksi. Päivitämme kampuksen suunnitelmia sitä mukaa, kun saamme niistä tietoa. Amis tekee hyvää -kisaan osallistuminen suositeltavaa ja tutustukaa hyviin toimintamalleihin!

Seuraa teemaviikkoa somessa

Seuraa ja jaa kanssamme teemaviikon tunnelmia somessa: Facebook ja Instagram. Liitä mukaan myös tägit, #hyvinvointivirtaa, #AmisTekeeHyvää,  #AmisTekeeHyvääKisa23 ja @sakury.net, niin pysymme yhdessä tapahtumien virrassa mukana!

#Amistekeehyvää

Kampusten ohjelmia vuoden 2022 hyvinvointivirtaa -viikolla:
Lieksa
Niskala
Nurmes
Peltola
Outokumpu
Valtimo