Videokilpailu #MunTyö2030

”Oletko sinä kirkastaja, innostaja, yhteyttäjä, mahdollistaja, välittäjä, selkiyttäjä tai jotain ihan muuta? Työelämän muuttuessa, pitää käsityksemme itsestämmekin muuttua. On myös syytä miettiä, mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan. Kukaan ei halua olla menneisyyden menestyjä?”
-Futuristi Perttu Pölönen-

#MunTyö2030 -somehaaste on nuorille aikuisille (18-24-vuotiaat) suunnattu videokilpailu

Kampanjassa haluamme haastaa teidät tuottamaan videoita, joilla kuvaatte millaista työelämän pitäisi olla vuonna 2030: Odotuksia, haaveita, toiveita siitä teemasta. Luovimmat ja ajatuksia herättävimmät videot palkitaan! Palkintoina on  4 palkallista työharjoittelu/kesätyöpaikkaa (Työterveyslaitos ja Pipelife) sekä inspiroiva työuraan liittyvä mentorointisessio futuristi Perttu Pölösen kanssa.

Lue lisää kilpailusta: https://www.lyyti.fi/reg/muntyo2030

Kilpailu päättyy 30.11.2020

Seuraa somessa #MunTyö2030. Mukana mm. some-vaikuttajat Miska Haakana, Janne Naakka, Jalmari Karvinen, Aaro Huttunen, Tiia Suomalainen, Jesse Pynnönen sekä Anna Länsisalmi-Keisala.

”Mielestäni tärkeintä on, että työntekijät nauttivat työstään ja että työpaikoilla ihmisiä kohdellaan niin kuin heitä pitäisikin kohdella. Monilla aloilla on vielä paljon tekemistä tasa-arvon kanssa. Työelämässä sillä ei pitäisi olla väliä oletko mies, nainen vai joku muu tai mikä sinun ihonvärisi on. Ratkaisevaa on se, kuinka pätevä olet.”
-Tubettaja Miska Haakana-